Live Network планує запустити новий телеканал у Харкові у 2022 році

Live Network планує запустити новий телеканал у Харкові у 2022 році

19 Серпня 2021
2402
19 Серпня 2021
13:17

Live Network планує запустити новий телеканал у Харкові у 2022 році

2402
Світлана Павелецька: Рішення запустити канал у Харкові невідворотне.
Live Network планує запустити новий телеканал у Харкові у 2022 році
Live Network планує запустити новий телеканал у Харкові у 2022 році

Медіахолдинг Live Network планує запустити телеканал у Харкові у 2022 році, а до вересня поточного року має намір відкрити корпункт у Львові.

В інтерв’ю «Детектору медіа» СEO і співзасновник Інституту когнітивного моделювання, який керує каналами – Світлана Павелецька та Дмитро Царенко повідомили, що у Харкові медіахолдинг вже запустив корпункт та діджітал («Харків Live»).

«Але зараз для повноцінного запуску каналу у Харкові в нас немає достатньої кількості спеціалістів. Але наш сайт "Новини Live" зараз демонструє нереальні показники по Харкову», – повідомила Павелецька.

Павелецька додала, що рішення запустити канал у Харкові невідворотне: «Ми дивимось на цей ринок не з погляду політичної конфігурації, а з погляду аудиторії».

За словами Дмитра Царенка, зараз у Харкові «високий політичний сезон» (вибори міського голови — ДМ): «І хоча нас чомусь завжди звинувачують в тому, що канали ми запускаємо під вибори, можу сказати, що це не наша історія. Ми розмежовуємо вибори та медіа».

Царенко додав, що до вересня 2021 року медіагрупа має намір відкрити корпункт у Львові.

«Таким чином на старті сезону ми отримаємо якісний контент зі Сходу, Заходу та Півдня», – каже Царенко.

Медіахолдинг Live Network заснований наприкінці 2020 року, до його складу входять регіональні телеканали Live (раніше Kyiv.live), «Типовий Київ», Odesa.live. Медіахолдинг належить нардепу «ОПЗЖ» Вадиму Столару.

У 2006 році Столар був обраний депутатом Київської обласної ради за списком «Нашої України», а в 2010 році балотувався до Верховної Ради вже від «Партії регіонів», яку покинув після двох років депутатства. У 2012 році знову балотувався в парламент, але безуспішно. У 2019 році Столар був обраний до Верховної Ради за списком «ОПЗЖ», є очільником київського осередку партії.

Столар має інтерес у будівельному бізнесі Києва, зокрема, «Схеми» повідомляли про його тісні стосунки з мером Віталієм Кличком. ZN.UA називало Столара правою рукою Кличка у 2015–2019 роках.

26 липня 2021 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «ТРК Купол» Вадима Столара, яке мовить під логотипом «Live», та дозволила перейменувати мовника на «Типовий Київ».

У коментарі «Детектору медіа» Світлана Павелецька повідомила, що на базі Kyiv Live створять два канали:  ефірний «Типовий Київ» буде столичним каналом, а супутниковий Live – «цікавим каналом національного формату». 

Фото: Live Network

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2402
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду