Reporters вийде друком

Reporters вийде друком

18 Травня 2021
1647
18 Травня 2021
15:48

Reporters вийде друком

1647
Перший друкований номер журналу створили завдяки грантовій підтримці.
Reporters вийде друком
Reporters вийде друком

Онлайн-журнал Reporters у червні 2021 року вийде друком. Про це 18 травня повідомила головна редакторка Reporters та співзасновниця The Ukrainians Media Марічка Паплаускайте.

«Ми давно про це мріяли і зрештою втілили — журнал Reporters тепер і в друці. Уже в перших числах червня наші історії можна буде почитати, перегортаючи паперові сторінки. Навіщо нам друк? По-перше, це красиво. По-друге, наші репортажі завжди були про повільне й вдумливе читання — читати з паперу, а не з екранів в рази приємніше і зручніше. Зрештою, наші тексти розповідають про універсальні людські цінності і не втрачають актуальності з плином часу. Нам хочеться зберегти контент на довше і зробити контакт читачів із ним тривалішим», – розповіла вона та додала, що в подачі матеріалів зберегли мінімалістичний підхід до верстки і високу увагу до фотографій.

Паплаускайте уточнила, що перший друкований номер Reporters створили завдяки грантовій підтримці.

«Щоб творити наступні, нам важливо відчути підтримку читачів, яких ми запрошуємо стати співвидавцями! Для фінансової стійкості потрібно щонайменше 3000 людей у "Спільноті" The Ukrainians. Вже є понад 600. Отримати перший примірник і зробити можливими наступні випуски зможуть усі, хто підтримуватиме нас на 200 гривень на місяць», – повідомила вона.

Як писав ДМ, 28 квітня 2021 року онлайн-журнал Reporters запустив подкаст з реальними людськими історіями.

Нагадаємо, інтернет-видання The Ukrainians запустили в 2014 році Тарас Прокопишин, Інна Березніцька та Володимира Бєгловаяк. Команда створила сайт власним коштом, і всі журналісти та фотографи спершу співпрацювали з ним на волонтерських засадах. The Ukrainians почали з простої ідеї: раз на тиждень публікувати натхненне інтерв’ю-лонгрид із успішним українцем. У 2018 році The Ukrainians запустив «МедіаПрактики» – подкаст про українські медіа та повідомив про створення онлайн-журналу Creatives. У 2019 році The Ukrainians запустив  новий проект — онлайн-журнал Reporters.

Фото: Марічка Паплаускайте / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1647
Читайте також
29.04.2021 12:31
«Детектор медіа»
1 066
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду