Xtra TV об’єднує технології DTH та ОТТ

Xtra TV об’єднує технології DTH та ОТТ

14 Грудня 2020
2945
14 Грудня 2020
17:02

Xtra TV об’єднує технології DTH та ОТТ

2945
З грудня провайдер надаватиме абонентам послуги супутникового телебачення та телебачення через інтернет.
Xtra TV об’єднує технології DTH та ОТТ
Xtra TV об’єднує технології DTH та ОТТ

Із 14 грудня супутниковий провайдер Xtra TV відкрив своїм абонентам можливість переглядати також фільми та серіали у відеотеці на Oll.tv. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Для користувачів у бібліотеці доступні понад 3500 фільмів, серіали від світових студій, мультфільми й популярні розважальні програми.

«Послуга буде доступною виключно для наших абонентів, які користуються супутниковим обладнанням, а її вартість складе лише 29 грн/міс. Місяць перегляду фільмів, серіалів HBO, мультфільмів та шоу в HD-якості за ціною філіжанки кави. Гадаю, така цінова доступність у поєднанні з преміальним контентом і зручністю перегляду забезпечать новій послузі велику популярність серед глядачів Xtra TV», – вважає Юрій Чередничок, директор ТОВ «Екстра-ТВ».

Нагадаємо, з червня 2020 року медіахолдинг «Медіа Група Україна» (МГУ) розпочав процес об’єднання сервісу інтернет-телебачення Oll.TV та супутникового провайдера Xtra TV. Директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов розповідав «Дитектор медіа», що рішення про суміщення бізнесів двох провайдерів було прийняте наприкінці минулого року. Також він назвав достатньо ймовірною можливість об’єднання брендів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2945
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду