Юлія Сінькевич залишила ОМКФ

Юлія Сінькевич залишила ОМКФ

4 Грудня 2020
5585
4 Грудня 2020
13:20

Юлія Сінькевич залишила ОМКФ

5585
Вона продовжить роботу над власними проєктами та над ігровим повнометражним фільмом про Лесю Українку.
Юлія Сінькевич залишила ОМКФ
Юлія Сінькевич залишила ОМКФ

Юлія Сінькевич залишила посаду генеральної продюсерки Одеського міжнародного кінофестивалю. Про це вона 3 грудня написала в Facebook та підтвердила «Детектору медіа».

«Усе має свій життєвий цикл і для мене наша подорож з ОМКФ завершується, проте моя особиста продовжується далі, – розповіла пані Сінькевич. – Тож наразі ОМКФ піде власним шляхом, а я зробила свій вибір іти своїм із величезним багажем та досвідом і колом однодумців зі спільними цінностями, які здобула за ці роки».

Юлія Сінькевич каже, що поки немає інформації, хто замінить її на посаді. В ОМКФ вона пропрацювала 10 років – з 2011 року.

«Прийшов час рухатись далі. Останній рік багато що примусив переоцінити та переналаштувати власні пріоритети. Хоча ОМКФ я дуже люблю і буду вболівати за цей найкращий для мене кінофестиваль. Наразі я планую взяти короткий тайм аут і відпочити, дуже виснажливо робити кінофестиваль в складних умовах та за браком адекватної підтримки держави», – сказала Юлія Сінькевич.

Вона продовжить роботу над власними проєктами та над ігровим повнометражним фільмом про Лесю Українку. Водночас пані Сінькевич готова розглядати пропозиції інших проєктів та хоче продовжити співпрацю з Radio Jazz.

Раніше в інтерв'ю «Детектору медіа» Юлія Сінькевич розповіла, як прийшла в кіно та чому хотіла очолити Держкіно, а також про Одеський фестиваль, успіхи українського кіно у світі, проблеми та виклики, що стоять перед українською кіноіндустрією, і способи їх вирішення.

Нагадаємо, за результатами глядацького голосування, Ґран-прі в Міжнародній конкурсній програмі Одеського міжнародного кінофестивалю отримав фільм «Вечеря в Америці» режисера Адама Ремейера. «Приз глядацьких симпатій» у Національній конкурсній програмі отримала стрічка «Віктор_Робот». А найкращим фільмом журі назвало стрічку «Атлантида» Валентина Васяновича. Повний перелік переможців тут. Було оголошено також переможців індустріальної секції ОМКФ-2020. Про події навколо цьогорічного кінофестивалю можна прочитати за тегом ОМКФ - 2020.

Фото: Юлія Сінькевич / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5585
Читайте також
10.10.2020 14:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
«Детектор медіа»
9 175
07.10.2020 10:36
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектор медіа»
3 182
06.10.2020 12:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
4 134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду