В Індустріальному телевізійному комітеті змінюється директор

В Індустріальному телевізійному комітеті змінюється директор

28 Серпня 2020
2579
28 Серпня 2020
11:22

В Індустріальному телевізійному комітеті змінюється директор

2579
ІТК припиняє співпрацю з Ігорем Ковалем.
В Індустріальному телевізійному комітеті змінюється директор
В Індустріальному телевізійному комітеті змінюється директор

Наприкінці серпня в Індустріальному телевізійному комітеті відбудеться зміна директора. Новим директором ІТК, за попередньою домовленістю всіх сторін, стане Юлія Кахановська. Про це повідомляє пресслужба асоціації.

Юлія Кахановська до останнього часу обіймала посаду керівника департаменту медіадосліджень в ТОВ «АМ-Централ» (рекламні агенції Amplifi Ukraine/Dentsu Aegis Network Ukraine). Також раніше працювала керівником аналітичних проектів у ТОВ «Діджитал Скрінз» («Медіа Група Україна») та була членом технічного комітету ІТК, що контролює дослідження телевізійної аудиторії. До 2012 року працювала в компанії GfK Ukraine, яка на той момент займалася дослідженням телевізійної аудиторії.

«Асоціація сподівається, що з приходом нового менеджера медіаринок нашої країни отримає новий стимул для розвитку», - зазначають у пресслужбі ІТК.

ІТК припиняє співпрацю з Ігорем Ковалем, який працював в асоціації з 2009 року. Спершу був юристом, працював над змінами законодавства, що регулює діяльність медіаринку. У 2012 році очолив напрям GR, а також відповідав за співпрацю з міжнародними та партнерськими організаціями. З 2015 року обіймав посаду директора ІТК. До нього асоціацію очолювала Катерина Котенко, яка пішла з ІТК на посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Ігор Коваль, коментуючи «Детектору медіа» своє звільнення, сказав: «Після 11 років в ІТК настав час рухатися далі». Про свої подальші плани він наразі не може повідомити.

ІТК – це галузеве об’єднання великих телеканалів і медійних агенцій. В ІТК представлені найбільші чотири телевізійні групи (Inter Media Group, «Медіа Група Україна», «1+1 медіа», StarLightMedia) та основні медійні групи (Publicis Groupe, Omnicom Media Group, razom communications).

Основні напрями діяльності ІТК: забезпечення ринку системою досліджень телевізійної аудиторії (ТВ Панель), підвищення конкурентоспроможність телебачення, стимулювання зростання медійного ринку та саморегулювання індустрії.

Нагадаємо, що влітку 2020 року ІТК проводив тендер з вибору дослідника телевізійної аудиторії. Свої пропозиції надали дві компанії. ІТК обіцяв назвати переможця тендеру у вересні. З 2014 року дослідженням телевізійної аудиторії займається компанія Nielsen. До неї з 2002 року вимірювання здійснювала GfK Ukraine.

Фото: фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду