«Дизель Студіо» хоче запустити свій канал

«Дизель Студіо» хоче запустити свій канал

31 Липня 2020
12878
31 Липня 2020
13:10

«Дизель Студіо» хоче запустити свій канал

12878
Один випуск «Дизель-шоу» обходиться ICTV у суму з шістьма нулями.
«Дизель Студіо» хоче запустити свій канал
«Дизель Студіо» хоче запустити свій канал

«Дизель Студіо» планує запустити власний канал. Про це розказав шеф-редактор продакшину Олексій Бланар, пише «НВ».

За його словами, команда поступово підвищує вартість свого продукту, адже спочатку вони працювали собі на збиток. Зараз один випуск «Дизель-шоу» обходиться телеканалу ICTV, на якому воно виходить, в суму з шістьма нулями в гривні — точну цифру пан Бланар не називає.

Як уже писав «Детектор медіа», проєкт наразі є найпопулярнішим гумористичним шоу і випереджає за показниками «Вечірній квартал». «Дизель-шоу» входить до топу кращих програм щомісяця.

За словами Олексія Бланара, секрет популярності їхніх програм полягає в більш «живучому» контенті: вони якщо й зачіпають політичні теми, то без згадки персоналій: «Умовно кажучи, позаторішній "Квартал" уже нецікаво дивитися, а нас — цікаво».

Пан Бланар розказує: якщо раніше вони знімали «Дизель-шоу» в столичному Жовтневому палаці з його 1803 місцями для глядачів, то тепер легко можуть дозволити собі головний майданчик країни — палац «Україна» із залом на 3705 місць. Ціна одного дня його оренди — 300-350 тис. грн залежно від додаткових послуг.

«Нам дуже пощастило, адже 90% контенту для телебачення ми встигли зняти до початку карантину. А що не встигли — доробили зараз, як тільки дозволили зйомки», — каже він.

Також «Дизель студіо» продає свої програми в Казахстан і країни Балтії. І співпрацює з каналом СТБ для якого робить серіал «Папаньки».

Нагадаємо, «Студія Квартал 95» запустила власний розважальний канал «Квартал TV» у 2016 році. Наразі його дистрибуцією займається «1+1 медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12878
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду