Російський канал покаже «Дизель шоу»

Російський канал покаже «Дизель шоу»

28 Січня 2021
5666
28 Січня 2021
14:00

Російський канал покаже «Дизель шоу»

5666
Прем’єра має вийти 8 лютого.
Російський канал покаже «Дизель шоу»
Російський канал покаже «Дизель шоу»

Російський канал «Че!» анонсує вихід гумористичного проєкту «Дизель шоу». Про це йдеться на сайті мовника.

«“Дизель шоу”. Международный комедийный хит. Смотрите на ЧЕ!», - йдеться в анонсі. Анонс ілюструє постер з акторами українського проєкту. Також канал «Че!» анонсує вихід шоу у своєму ефірі. Прем’єра має вийти 8 лютого.

«Дизель шоу» є однією з найрейтинговіших програм каналу ICTV. Його виробництво здійснює «Дизель студіо».

Раніше шеф-редактор «Дизель студіо» Олексій Бланар в інтерв’ю «Детектор медіа» розповідав, що продажем контенту його продакшину за кордон займається StarLightMedia: «Знаю, що наші проекти виходили в Казахстані і країнах Балтії. Пару років назад ICTV продав "На трьох" на російський канал з холдингу СТС. Ми до цього не були причетні і навіть були проти. Але, наскільки я знаю, ця історія не має продовження».

Також він додав, що категорично проти виробництва для російських каналів, а от «якщо мова йде про продаж готового продукту на російський ринок, то нехай їхні гроші приходять сюди і йдуть в українську економіку»: «Це краще, ніж вони будуть витрачені на патрони, які летять в нашу сторону. Але якщо мова про виробництво для російських каналів, то я проти. Нам пропонували, ми відмовилися. Нам є для кого працювати тут. Від концертів "Дизель студіо" в Росії ми теж відмовилися».

«Детектор медіа» звернувся у пресслужбу StarLightMedia та «Дизель студіо» з проханням про коментар та, зокрема, запитаннями щодо того, чи проданий на російський ринок формат чи готовий продукт, і чекає на відповідь.

Нагадаємо, шведська дистрибуторська компанія Eccho Rights продала права на адаптацію проєкту студії «Квартал 95» «Ліга сміху» російському телеканалу СТС. Канал займається виробництвом шоу разом з Міжнародним союзом КВК. Редактор Міжнародного союзу КВН Євген Донських уточнив, що франшизу на виробництво «Ліги сміху» купили в студії «Квартал 95» «давним давно». ТМ «Ліга сміху» досі володіють Володимир Зеленський, Борис та Сергій Шефіри, Наум Баруля, Андрій Яковлев та Андрій Чивурін.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5666
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду