Костянтин Усов став власником ще одного медіа в Кривому Розі

Костянтин Усов став власником ще одного медіа в Кривому Розі

13 Травня 2020
4059
13 Травня 2020
11:25

Костянтин Усов став власником ще одного медіа в Кривому Розі

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
4059
Колишній народний депутат вже є співвласником каналу «Перший міський телеканал. Кривий Ріг».
Костянтин Усов став власником ще одного медіа в Кривому Розі
Костянтин Усов став власником ще одного медіа в Кривому Розі

Колишній народний депутат Костянтин Усов офіційно став кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Радіо Кривбас». Інформація про це розміщена у реєстрі юридичних осіб Міністерства юстиції України.

Розмір його внеску в статутний фонд склав 300 тисяч гривень. У декларації, поданій у 2019 році, за 8 місяців року він вказав 200 815 гривень у графі «заробітна плата отримана за основним місцем роботи». У минулорічній декларації вказано, що 340 тисяч гривень екснардеп мав готівкою, рахунки в банку на 170 доларів і 4 євро. Решта майна і коштів задекларовані членами родини пана Усова.

Згідно даних аналітичної платформи Youcontrol, він став власником ще одного ЗМІ 18 лютого.

Крім того, нардеп нещодавно офіційно став мажоритарним власником телеканалу «Перший Міський. Кривий Ріг», який уже два місяці працює у режимі карантину – без зйомок і прямих ефірів.

Медійникам Кривого Рогу відомо про ймовірні перемовини між холдингом «Метінвест» та телеканалом «Перший Міський. Кривий Ріг» про його продаж. Наразі чутки не підтверджуються.

Очолює «Перший Міський. Кривий Ріг» та ТОВ «Радіо Кривбас» колишня помічниця екснардепа Юлія Баняс. Вона ж керує ГО «Центр захисту криворіжців», була однією із засновниць БО «БФ "КОСТЯНТИНА УСОВА"».

Нагадаємо, товариство з обмеженою відповідальністю «Радіо Кривбас» має право на діяльність у сфері радіомовлення, може працювати як рекламна агенція або бути посередниками, розміщуючи рекламу в ЗМІ. 24 січня 2019 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможця конкурсу на ФМ-частоту 102,3 МГц у Кривому Розі, оголошеного 31 жовтня 2018 року. Участь у конкурсі взяли п’ять радіостанцій. Перемога дісталася новоствореному ТОВ «Радіо Кривбас» із концепцією інформаційно-розмовно-музичної радіостанції «Радіо Кривбас».

18 жовтня 2019 року в Кривому Розі  вийшло в ефір «Радіо Кривбас». Засновником радіостанції вказаний місцевий мешканець Сергій Якубенко. Раніше у криворізьких медіа він не фігурував.

Фото: Софія Скиба

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4059
Читайте також
18.02.2021 16:40
Софія Скиба
«Детектор медіа»
1 814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду