«Деловая столица» призупинила випуск друкованої версії

«Деловая столица» призупинила випуск друкованої версії

1 Травня 2020
4890
1 Травня 2020
15:06

«Деловая столица» призупинила випуск друкованої версії

4890
Водночас видавнича група «Картель» продовжує випускати журнал «Власть денег».
«Деловая столица» призупинила випуск друкованої версії
«Деловая столица» призупинила випуск друкованої версії

Видавнича група «Картель» призупинила випуск друкованої версії газети «Деловая столица» через пандемію коронавірусу COVID-19 й наслідки карантинних заходів. Видання можна читати онлайн на сайті dsnews.ua. Про це 1 травня повідомила пресслужба групи.  

«Ринок ЗМІ, як інші галузі економіки, серйозно постраждав від епідемії коронавірусу. На жаль, криза позначилася і на нашій роботі. Тому ми змушені призупинити вихід друкованої версії "Деловая столица". Сподіваємося, що економіка країни швидко оговтається від наслідків епідемії, і ми зможемо відновити вихід одного з найстаріших друкованих видань країни», – сказала шефредакторка ВГ «Картель» Ольга Сантаровіч.

Нагадаємо, 18 березня стало відомо, що видавництво «Український медіа дім», що є частиною «Українського медіа холдингу» (UMH Group), пішло на двотижневий карантин і припинило випуск, друк і розповсюдження своїх друкованих ЗМІ

Журнали «Український тиждень», НВ, «Фокус» та газета «Факты» теж призупинили випуск друкованих версій на час карантину.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4890
Читайте також
01.04.2020 12:22
«Детектор медіа»
2 176
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду