В Україні вийшов друком перший номер чоловічого Vogue

В Україні вийшов друком перший номер чоловічого Vogue

1 Квітня 2020
3061
1 Квітня 2020
17:45

В Україні вийшов друком перший номер чоловічого Vogue

3061
Команда українського Vogue 1 квітня видала перший номер Vogue Man UA.
В Україні вийшов друком перший номер чоловічого Vogue
В Україні вийшов друком перший номер чоловічого Vogue

Про це повідомляється на сайті видання.

З 1 квітня журнал можна придбати у відкритих точках продажу преси або онлайн – smartpress.com, pressreader.com, Magzter. Водночас головні матеріали першого номера будуть доступні на сайті vogue.ua.

Команда українського Vogue перенесла на осінь оффлайнові-активності з нагоди виходу першого номера Vogue Man UA.

На обкладинці першого випуску журналу – модель Паркер Ван Ноорд. У випуску також йдеться про письменника й поета Сергія Жадана, скелелаза Олександра Хоннолда, кліпмейкера Алана Бадоєва та fashion-дизайнера Стефана Пілаті.

«У першому номері ми складаємо базовий гардероб на основі чоловічих колекцій нового сезону, відкриваємо нові імена в культурі й моді, говоримо про новації в годинниковій справі, розповідаємо про тренди в грумінг і велнес, нарешті запрошуємо в віртуальні подорожі – по кращих місцях Тель-Авіва, які не значаться в путівниках, і модерністського будинку фотографа Дугласа Фрідмана посеред техаської пустелі», – йдеться в описі.

Нагадаємо, січневі номери журналу Vogue по всьому світу вийшли з обкладинками, на яких задекларовані цінності майбутнього. У кожній країні анонсували свої цінності. Вони були сформульовані головними редакторами 26 національних видань медіабрендів. Концепт обкладинки першого номера нового десятиліття назвали Vogue Values ​​2020. Команда українського Vogue обрала різноманіття, усвідомлене споживання і соціальну справедливість.

Фото: Vogue

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3061
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду