detector.media
01.04.2020 17:45
В Україні вийшов друком перший номер чоловічого Vogue
В Україні вийшов друком перший номер чоловічого Vogue
Команда українського Vogue 1 квітня видала перший номер Vogue Man UA.

Про це повідомляється на сайті видання.

З 1 квітня журнал можна придбати у відкритих точках продажу преси або онлайн – smartpress.com, pressreader.com, Magzter. Водночас головні матеріали першого номера будуть доступні на сайті vogue.ua.

Команда українського Vogue перенесла на осінь оффлайнові-активності з нагоди виходу першого номера Vogue Man UA.

На обкладинці першого випуску журналу – модель Паркер Ван Ноорд. У випуску також йдеться про письменника й поета Сергія Жадана, скелелаза Олександра Хоннолда, кліпмейкера Алана Бадоєва та fashion-дизайнера Стефана Пілаті.

«У першому номері ми складаємо базовий гардероб на основі чоловічих колекцій нового сезону, відкриваємо нові імена в культурі й моді, говоримо про новації в годинниковій справі, розповідаємо про тренди в грумінг і велнес, нарешті запрошуємо в віртуальні подорожі – по кращих місцях Тель-Авіва, які не значаться в путівниках, і модерністського будинку фотографа Дугласа Фрідмана посеред техаської пустелі», – йдеться в описі.

Нагадаємо, січневі номери журналу Vogue по всьому світу вийшли з обкладинками, на яких задекларовані цінності майбутнього. У кожній країні анонсували свої цінності. Вони були сформульовані головними редакторами 26 національних видань медіабрендів. Концепт обкладинки першого номера нового десятиліття назвали Vogue Values ​​2020. Команда українського Vogue обрала різноманіття, усвідомлене споживання і соціальну справедливість.

Фото: Vogue

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY