«Футболи» запускають проєкт про пандемію коронавірусу

«Футболи» запускають проєкт про пандемію коронавірусу

24 Березня 2020
1385
24 Березня 2020
13:05

«Футболи» запускають проєкт про пандемію коронавірусу

1385
З 24 березня телеканали «Футбол» запускають новий проект - #ЗалишайсязФутболом.
«Футболи» запускають проєкт про пандемію коронавірусу
«Футболи» запускають проєкт про пандемію коронавірусу

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Проєкт присвячений умовам, в яких опинився футбол через пандемію коронавірусу. Він виходитиме о 21:45 з понеділка по п'ятницю. Журналісти та ведучі телеканалів «Футбол 1/2/3» реагуватимуть на події, аналізуватимуть, прогнозуватимуть та підбиватимуть підсумки.

«В період відсутності футбольних трансляцій та карантину в країні, телеканали «Футбол 1/2/3» не залишають телеглядачів на самоті і приймають нові правила гри. Наш ефір реагує на виклик часу новим форматом вечірнього мовлення», - повідомляє канал.

Нагадаємо, канали «Футбол» через перенесення матчів топових турнірів - Ліги чемпіонів і Ліги Європи - канали «Футбол» запустили сітку повторів найкращих матчів.

Також 13 березня «Медіа Група Україна» вирішила перенести перехід телеканалів «Футбол 1/2» на продаж за індивідуальною передплатою a la carte на невизначений строк. Причина – призупинення і перенесення футбольних чемпіонатів і турнірів через пандемію коронавірусу. Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» планують цього року перейти на нову модель дистрибуції: за індивідуальною передплатою a la carte за ціною 109 гривень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1385
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду