detector.media
24.03.2020 13:05
«Футболи» запускають проєкт про пандемію коронавірусу
«Футболи» запускають проєкт про пандемію коронавірусу
З 24 березня телеканали «Футбол» запускають новий проект - #ЗалишайсязФутболом.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Проєкт присвячений умовам, в яких опинився футбол через пандемію коронавірусу. Він виходитиме о 21:45 з понеділка по п'ятницю. Журналісти та ведучі телеканалів «Футбол 1/2/3» реагуватимуть на події, аналізуватимуть, прогнозуватимуть та підбиватимуть підсумки.

«В період відсутності футбольних трансляцій та карантину в країні, телеканали «Футбол 1/2/3» не залишають телеглядачів на самоті і приймають нові правила гри. Наш ефір реагує на виклик часу новим форматом вечірнього мовлення», - повідомляє канал.

Нагадаємо, канали «Футбол» через перенесення матчів топових турнірів - Ліги чемпіонів і Ліги Європи - канали «Футбол» запустили сітку повторів найкращих матчів.

Також 13 березня «Медіа Група Україна» вирішила перенести перехід телеканалів «Футбол 1/2» на продаж за індивідуальною передплатою a la carte на невизначений строк. Причина – призупинення і перенесення футбольних чемпіонатів і турнірів через пандемію коронавірусу. Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» планують цього року перейти на нову модель дистрибуції: за індивідуальною передплатою a la carte за ціною 109 гривень.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY