Орест Білоскурський залишає StarLightMedia

Орест Білоскурський залишає StarLightMedia

11 Березня 2020
4830
11 Березня 2020
19:39

Орест Білоскурський залишає StarLightMedia

4830
Директор із прикладних досліджень StarLightMedia Орест Білоскурський залишає медіагрупу.
Орест Білоскурський залишає StarLightMedia
Орест Білоскурський залишає StarLightMedia

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив пан Білоскурський.

У StarLightMedia та на каналах медіагрупи Орест Білоскурський працював з 2004 року. Посаду директора з прикладних досліджень він обійняв наприкінці 2018 року, після перебудови організаційної структури групи в рамках проекту «Трансформація». Раніше, з 2014 року, він працював маркетинг-директором StarLightMedia, а ще раніше – керівником департаменту маркетингу та аудиторій й аналітиком телеканалу ICTV.

Нагадаємо, на початку березня StarLightMedia оголосила про створення департаменту Data&Analytics. Його створено з метою сконцентрувати експертизу зі збору та аналізу великих масивів даних в єдиній функції. Новий відділ очолила Оксана Пипич, яка перед тим очолювала відділ аналітики телеканалу «Україна».

Фото: Фейсбук-сторінка Ореста Білоскурського

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4830
Читайте також
06.03.2020 13:08
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
9 357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду