Два сезони серіалу «Кріпосна» стали доступні на Amazon Prime

Два сезони серіалу «Кріпосна» стали доступні на Amazon Prime

8 Березня 2020
4010
8 Березня 2020
13:45

Два сезони серіалу «Кріпосна» стали доступні на Amazon Prime

4010
Перші 24 епізоди з’явилися на сервісі у вересні 2019 року. А друга частина серіалу уже доступна на платформі у форматах TVOD і EST.
Два сезони серіалу «Кріпосна» стали доступні на Amazon Prime
Два сезони серіалу «Кріпосна» стали доступні на Amazon Prime

Про це повідомляє пресслужба Film.ua.

Дія серіалу відбувається у Чернігівській губернії, у другій половині XIX ст. Кріпачка Катерина Вербицька вихована як панночка своєю хрещеною матір'ю Ганною Львівною Червінською. І хоча сама поміщиця обожнює вихованку, для всіх інших Катерина - всього лише кріпачка. Життя дівчини сильно ускладнюється, коли в маєток повертається молодий пан - Григорій Червінський. Він відразу закохується в Катерину, намагаючись зробити безправну дівчину своєю коханкою. Але героїня не підкорюється - і починається боротьба Катерини за свою волю.

Нагадаємо, «Кріпосна» – багатосерійна історична костюмована драма спільного виробництва StarLight Films і Film.ua. Зйомки розпочалися влітку 2017 року, одразу було знято 48 серій. Перший сезон із 24 серій виходив в ефір СТБ з 25 лютого по 14 березня 2019 року, другий сезон із 24 серій стартував 2 вересня 2019.

У головних ролях: Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Анна Сагайдачна, Михайло Гаврилов, Олеся Жураківська, Юлія Ауг, Марк Дробот, Ольга Сумська, Наталка Денисенко та інші.

1 липня міжнародна прем’єра серіалу відбулася в Польщі на телеканалі TVP1. Права на трансляцію «Кріпосної» також продані до Литви та Балканських країн (Чорногорія, Сербія, Боснія та Герцеговина, Македонія, Словенія, Хорватія).

У вересні 2019 стало відомо, що телеканал СТБ готує третій сезон серіалу «Кріпосна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4010
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду