detector.media
08.03.2020 13:45
Два сезони серіалу «Кріпосна» стали доступні на Amazon Prime
Два сезони серіалу «Кріпосна» стали доступні на Amazon Prime
Перші 24 епізоди з’явилися на сервісі у вересні 2019 року. А друга частина серіалу уже доступна на платформі у форматах TVOD і EST.

Про це повідомляє пресслужба Film.ua.

Дія серіалу відбувається у Чернігівській губернії, у другій половині XIX ст. Кріпачка Катерина Вербицька вихована як панночка своєю хрещеною матір'ю Ганною Львівною Червінською. І хоча сама поміщиця обожнює вихованку, для всіх інших Катерина - всього лише кріпачка. Життя дівчини сильно ускладнюється, коли в маєток повертається молодий пан - Григорій Червінський. Він відразу закохується в Катерину, намагаючись зробити безправну дівчину своєю коханкою. Але героїня не підкорюється - і починається боротьба Катерини за свою волю.

Нагадаємо, «Кріпосна» – багатосерійна історична костюмована драма спільного виробництва StarLight Films і Film.ua. Зйомки розпочалися влітку 2017 року, одразу було знято 48 серій. Перший сезон із 24 серій виходив в ефір СТБ з 25 лютого по 14 березня 2019 року, другий сезон із 24 серій стартував 2 вересня 2019.

У головних ролях: Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Анна Сагайдачна, Михайло Гаврилов, Олеся Жураківська, Юлія Ауг, Марк Дробот, Ольга Сумська, Наталка Денисенко та інші.

1 липня міжнародна прем’єра серіалу відбулася в Польщі на телеканалі TVP1. Права на трансляцію «Кріпосної» також продані до Литви та Балканських країн (Чорногорія, Сербія, Боснія та Герцеговина, Македонія, Словенія, Хорватія).

У вересні 2019 стало відомо, що телеканал СТБ готує третій сезон серіалу «Кріпосна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY