Національна асоціація медіа  розробила нові формати для регіональних мовників

Національна асоціація медіа розробила нові формати для регіональних мовників

25 Лютого 2020
1775
25 Лютого 2020
12:02

Національна асоціація медіа розробила нові формати для регіональних мовників

1775
Національна асоціація медіа розпочала третій сезон проєкту «Лабораторія форматів».
Національна асоціація медіа  розробила нові формати для регіональних мовників
Національна асоціація медіа  розробила нові формати для регіональних мовників

Про це повідомляє пресслужба асоціації.

«Лабораторія форматів» Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) за підтримки USAID та Internews займається розробкою регіональних форматів. Мовники з різних регіонів подають заявки на участь у конкурсі, щоб адаптувати згадані форматі.

 У третьому сезоні розроблені чотири  телевізійних формати та один радіоформат:

- «5 хвилин на добру справу» - реаліті на об’єднання громад. За умовами формату журналісти з експертами визначають проблеми міста і шукають героїв для їх вирішення. А паралельно намагаються дізнатись про мрію героїв та здійснити її. Сума гранту – 60 000 грн.

- «Вечеря реформатора» - жартівливий проєкт на знання реформ. Щоб потрапити на вечерю у найкращий ресторан міста пара учасників має відповісти на 10 запитань на знання реформ. Сума гранту – 60 000 грн.

- «Як тобі, Ілон Маск?» - дитяче талант-шоу. У ньому школярі апрезентують свої проєкти для вирішення проблем міста у вигляді «сторіз» трьом членам журі. За допомогою експертів вони  розробляють кошторис та шукають однодумців. Проєкт переможця має бути представлений на розгляд громадського бюджету міста. Сума гранту – 80 000 грн.

- «Шалене стажування» - студійне шоу з елементами реаліті. У ньому різні громади діляться досвідом та втілюють нові проєкти. А далі у студії обговорюють результати. Сума гранту – 80 000 грн.

- «Люди кажуть» (радіоформат) – пізнавальне ток-шоу на розвиток критичного мислення. У кожній програмі ведучий розвінчує популярні міфи. Сума гранту 40 000 грн.

Для кожного з  цих проєктів буде обрано троє переможців. Для них експерти асоціації проведуть семінар, під час якого розкажуть про творчі, технічні та організаційні особливості виробництва програм.

Компанії, які бажають взяти участь у конкурсі, мають ознайомитися з форматами і до 6 березня 2020 року надіслати за адресою 01032, м. Київ вул. Саксаганського 103, оф. 30

пакет документів, що має містити: заповнену заявку (форма заявки за посиланням) https://forms.gle/6UrWJVXr2w98xh4y5; бюджет на виробництво програм (у довільній формі); мотиваційний лист (у довільний формі, завірений підписом директора).

Нагадаємо, минулого року «Лабораторія форматів» представила п’ять форматів, які реалізували  регіональні мовники.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1775
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду