Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

21 Листопада 2002
1670
21 Листопада 2002
11:04

Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

1670
на тиждень з 25 листопада по 1 грудня 2002 року на тиждень з 25 листопада по 1 грудня 2002 року
Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”
Понеділок, 25 листопада, 11:30

Художній фільм “ВЕСЕЛІ ЖАБОКРИЧІ”

Комедія

Режисер: Михайло Іванов

У ролях: Н.Гриценко, Л.Гриценко, Л.Вакула, Н.Яковченко, Н.Ізюмська, В.Івашева,В.Кашпур

Водевіль, створений за мотивами класичних комедій українських авторів Марка Кропивницького, Івана Котляревского, Григорія Квітки-Основ'яненка та Степана Васильченка, який викриває неуцтво та хабарництво сільських можновладців і стверджує невичерпний оптимізм і кмітливість народу.



Понеділок, 25 листопада, 22:00

Художній фільм “Я ВИЙШЛА ЗАМІЖ ЗА ТІНЬ”

Детектив

Режисер: Робін Девіс

У ролях: Наталі Бей, Франсуа Хаст’є, Рішар Борінже.

Хелен у потязі зустрічає молоду пару - Бертрана і Патрицію. Вона помічає, що Патриція дуже схожа на неї. Ця пара їде відвідати своїх багатих родичів, що живуть у передмістях Бордо. Але потяг сходить з рейок, і Бертран з Патрицією гинуть. Хелен відправляється до родичів загиблих, які думають, що вона і є - Патриція.



Вівторок, 26 листопада, 11:30

Художній фільм “ПОВЕРНЕННЯ З ОРБІТИ” Пригоди

Режисер: Олександр Сурін

У ролях: Ю.Будрайтіс, В.Соломін, А.Пороховщиков, Т.Акулова, И.Васильєв

Полковник Павло Кузнєцов і майор В'ячеслав Мухін багато років готувалися до космічного польоту, але поки-що залишалися лише дублерами.

Якось на орбітальній науковій станції через метеоритний дощ сталася аварія. Командир станції отримав важке поранення. Його необхідно терміново доставити на Землю і закінчити іспити. Зробити це може тільки добре підготовлений екіпаж: Кузнєцов-Мухін. У смертельно небезпечних ситуаціях, проявивши мужність і високий професіоналізм, герої фільму успішно справляються з поставленим перед ними завданням…



Вівторок, 26 листопада, 22:00

Художній фільм “УБИВСТВА В ЧЕРРІ-ФОЛЛЗ”

Фільм жахів

Режисер - Джеффрі Райт

У ролях- Майкл Бін, Бріттані Мерфі, Гебріел Манн, Джессі Бредфорд У містечку Черрі-Фоллз у штаті Вірджинія з'являється серійний убивця. Він чорноволосий, одягнений в усе чорне й вбиває тільки незайманих школярок, причому найбільш витонченими і кривавими способами. Джоді Маркам, дочка міського шерифа, який розшукує злочинця, починає власне розслідування і потрапляє в павутину таємниць, пов'язаних з цілком добропорядними жителями Черрі- Фоллз…



Середа, 27 листопада, 11:30

Художній фільм “РІК ТЕЛЯТИ”

Комедія

Режисер: Володимир Попков

У ролях: Ірина Муравйова, Володимир Меньшов, Катерина Васильєва, Валентин Гафт, Лев Дуров, Євгеній Вєснік

Молода, енергійна Людмила Петрівна Нікітіна, яка працює дояркою на фермі, вирішила докорінно змінити свій спосіб життя. Влаштувавшись завідуючою сільським меблевим магазином, вона продала корову, свиней, овець і навіть запросила з міста для своїх синів вчителя музики, скрипаля Валеріана Сергійовича . Її чоловік Феодосій, колгоспний тесля, не в змозі зупинити дружину, але в той же час він не має наміру миритися з порядками, далекими від селянського побуту. На подив Людмили Петрівни, під вплив Феодосія попадає і вчитель музики. Якось прихопивши дітей, чоловіки втекли з будинку. З великими труднощами вдалося Людмилі відновити порушений сімейний спокій, а дружині Валеріана Сергійовича повернути додому свого чоловіка.



Середа, 27 листопада, 22:00

Художній фільм “ДИКІ ЖІНКИ”

Вестерн

Режисер: Дон Тейлор, У ролях: Х’ю Про Брайн, Ен Френсіс, Шері Джексон.

Вестерн за романом Вінтера Порта. Жорстокість тюремного життя змушує жінок відважитись на втечу, але реальне життя виявляється не кращим за тюремне.



Четвер, 28 листопада, 11:30

Художній фільм “ГРІШНИК”

Комедія

Режисер: Володимир Попков

У ролях: Ю.Будрайтіс, Л.Ахеджакова, К.Рябінкіна, Б.Брондуков, Ю.Медведєв

Петро Іванович Маслов, чудовий токар - майстер своєї справи - не міг та й не вмів працювати погано, абияк, за що і страждав, постійно переходячи з одного підприємства на інше: дуже вже були помітні на його тлі безалаберность і нехлюйство, бездарність і непрофесіоналізм його товаришів по роботі. У черговий раз, коли його сім’я була у важкому фінансовому стані, а він знову поневірявся без роботи, Петро Іванович вирішив почати жити по- новому…



Четвер, 28 листопада, 22:00

Художній фільм “ЛЮДИНА В ЗАЛІЗНІЙ МАСЦІ ОЧИМА ДЮМА”

Історичний фільм

Режисер: У.Річерт

У ролях: Тімоті Боттомс, Мег Фостер, Едвард Алберт, Дана Баррон Ще одна екранізація знаменитого роману А. Дюма – батька “Людини в залізній масці”, знята в стилі розповіді від імені автора.

П'ятниця, 29 листопада, 11:30

Художній фільм “ГУЛЯЩА”

Драма

Режисер: Іван Кавалерідзе

У ролях: Л.Гурченко, Р.Гладунко, С.Шкурат, А.Миколаєва, Н.Козленко

За мотивами однойменного роману П.Мирного про трагічну долю селянської дівчини Христини... Усі її біди почалися з того, що вона полюбилася сину місцевого багатія. Лицемірством і обманом випровадив багач Христину з села і віддав у найми до свого приятеля, купця, який мешкав у місті. Той, захопившись Христиною, вбиває свою дружину, а дівчину, обдарувавши дарунками, відправляє назад у село. Незабаром Христину звинувачують у співучасті в убивстві. Хоч її провина і не була доведена, але всі спроби влаштуватися на роботу були марними, а її любов і довіра до людей наражалися на зраду і неправду. Останнім пристановищем нещасної жінки стало кафе “Шантан”, де, спустошена Христина, втративши зміст у житті, розважала ситу, байдужу до її долі публіку.

П'ятниця, 29 листопада, 22:00

Художній фільм “ПІСЛЯ КОХАННЯ”

Мелодрама

Режисер: Діана Кюрі

У ролях: Бернар Жіродо, Ізабель Юппер, Іполит Жирордо

Лола і Давид – досить незвичайне подружжя у Парижі. Разом вони вже багато років. Але вона вважає себе вільною, не збирається заводити дітей і страждає від любові до іншого. А він розривається між Лолою і Маріанною – матір'ю двох своїх синів. Якось вони зрозуміли, що таке життя – безумство. Але кожен повинен пройти крізь свою долю страждань.



Субота, 30 листопада, 11:30

Художній фільм “ЯКЩО МОЖЕШ, ПРОБАЧ”

Мелодрама

Режисер: Олександр Ітигілов

У ролях: С.Ніконенко, Л.Поліщук, О.Табаков, В.Безневинний, Б.Брондуков, О.Матешко, Ю.Кузьменков, І.Мурзаєва

Це добрий і комічний фільм, як і його головний герой Яків. Навколишні вважають його диваком, тому що він віддано любить і чекає Дашу - свою кохану жінку, яка була дружиною, але покинула його кілька років тому. Адміністрація відправляє Якова у відпустку, сподіваючись на те, що він зможе знайти для себе наречену. Втім, Яків так нікуди і не поїхав, бо на вокзалі зустрів свою колишню дружину, яка разом з новим чоловіком направлялася в той же санаторій. Схвильований цією несподіваною зустріччю, Яків повернувся додому; а незабаром до нього приїхала і Даша, яка втекла з курорту від свого нового чоловіка.



Субота, 30 листопада, 21:00

Художній фільм “ФОНТАН”

Комедія

Режисер: Юрій Мамін

У ролях: Асанкул Кутубаєв, Сергій Донцов, Жанна Керимтаєва, Віктор Михайлов, Олексій Заливалов, Ніна Усатова, Юрій Мамін

Сатирична комедія, фарс, великий "Ґніт" - трагікомедія про житловий будинок з його домочадцями і тупими, але добрими алкоголіками (чи ідіотами) із служби ЖЕКа.

Неділя, 1 грудня, 11:30

Художній фільм “ЖІНКИ ЖАРТУЮТЬ СЕРЙОЗНО”

Мелодрама

Режисер: Костянтин Єршов

У ролях: Л.Філатов, О.Матешко, М.Свєтін, І.Буніна, А.Адоскін, І.Мельников

Картина складається з трьох новел, пов'язаних між собою закадровим монологом головного героя. Це дивна історія взаємин чоловіка і жінки, що не визнають ніяких законів і не підкоряються жодній логіці. Колись, у далекому післявоєнному дитинстві, Борис обрав собі “даму серця” - незвичайну дівчинку з гарними бровами на ім’я Женя. Але Женя проявила до нього цілковиту байдужість, чим назавжди поранила його серце. З того самого часу Борис із впертістю шукає її в інших жінках, намагаючись підігнати їх під “недосяжний” ідеал своїх дитячих мрій.

Неділя, 1 грудня, 21:00

Художній фільм “СМЕРТЕЛЬНЕ ЗАХОПЛЕННЯ”

Комедія

Режисер - Майкл Леман

У ролях - Ванона Райдер, Крістіан Слейтер, Шенен Доерті

В школі Уестерберг Хай порядки встановлюють дівчата з групи "Вереск". Вероніка - одна з них, але їй не подобається жорстокість і несправедливість її компанії по відношенню до інших студенток. Вона знайомиться з Джеймсом Ріном і ділиться з ним своїми переживаннями. Він пропонує покінчити з тиранією і позбутися дівчат з "Вереску", убивши їх і видавши це за самогубство. Спочатку Вероніка думає, що він жартує, але дівчата зникають одна за іншою, що ще більше підсилює їхню популярність у студентському середовищі. «Як зупинити Джеймса Ріна?» - думає Вероніка...

Фільм одержав приз імені Едгара По як кращий фільм на фестивалі «Незалежний дух».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду