Smart-функції можуть не працювати у неофіційно імпортованих телевізорів Samsung - Megogo

Smart-функції можуть не працювати у неофіційно імпортованих телевізорів Samsung - Megogo

14 Лютого 2020
3890
14 Лютого 2020
15:59

Smart-функції можуть не працювати у неофіційно імпортованих телевізорів Samsung - Megogo

3890
Телевізори, що відповідають технічним регламентам та законодавчим вимогам, в повному найменуванні моделі мають закінчуються на латинські літери UA.
Smart-функції можуть не працювати у неофіційно імпортованих телевізорів Samsung - Megogo
Smart-функції можуть не працювати у неофіційно імпортованих телевізорів Samsung - Megogo

ОТТ-сервіс Megogo попереджає власників неофіційно імпортованих телевізорів Samsung щодо проблем із роботою Smart-функцій пристрою. Про це повідомляє пресслужба сервісу.

Від початку 2020 року до служби підтримки користувачів Megogo почастішали звернення від власників телевізорів марки Samsung, які  повідомляли про раптове припинення роботи Smart-функцій телевізору.

За інформацією, яку Megogo отримав від Samsung Electronics, виробником була змінена технологія надання послуги Smart Hub\Smart TV, внаслідок якої Smart Hub\Smart TV може не працювати на телевізорах, які були вироблені для використання на території інших держав або регіонів відповідно до діючих в цих державах технічних стандартів та законодавчих вимог.

Використання телевізорів з інших регіонів було неможливо і раніше з технічних причин та ліцензійних зобов’язань, однак компанії, що привозили їх в Україну, робили перепрошивання та зміну налаштувань у сервісному меню (яке недоступне для користувача) та змінювали параметри, непередбачені виробником. Тобто з самого початку Smart Hub\Smart TV в таких телевізорах не був доступний.

«За останній місяць ми отримали чимало дзвінків і повідомлень про те, що на екрані свого телевізору споживачі мають інформацію щодо відсутності доступу до Smart Hub\Smart TV від Samsung в їхньому регіоні. Це стало причиною неможливості користування Megogo на телевізорі. Нам дійсно прикро, якщо наш користувач опинився в такій ситуації. Сподіваємось, ринок дуже скоро відреагує на подібні обставини, та кількість такого продукта знизиться, а нам, у свою чергу, вдасться застерегти усіх користувачів від можливої покупки такого пристрою», – зазначає Іван Шестаков, директор із маркетингу та стратегії Megogo.

За інформацією Samsung Electronics, телевізори, що відповідають технічним регламентам та законодавчим вимогам, в повному найменуванні моделі закінчуються на латинські літери UA. «Наприклад, повний код моделі QE65Q67RAUXUA, в якому код закінчується на UA, зазначений на заводському стікері на задній кришці телевізора та на маркувальній наклейці на упаковці. З питань роботи телевізорів, вироблених для постачання та реалізації в інших країнах, окрім України, ми радимо звернутися до авторизованого Сервісного центру Samsung для проведення діагностики та отримання консультації щодо  можливих  варіантів розблокування телевізора (контакти можливо знайти на сайті) або   безпосередньо до компанії-продавця, де було придбано такий пристрій. За додатковою інформацією рекомендуємо звертатися на гарячу лінію Samsung 0-800-502-000», – йдеться у повідомленні компанії.

Схожі випадки спостерігались не лише в українських споживачів, але й в Білорусі, Молдові, Казахстані та інших країнах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3890
Читайте також
13.03.2020 16:40
«Детектор медіа»
2 676
29.11.2019 14:30
Наталія Данькова
6 667
16.08.2019 19:12
Наталія Данькова
5 887
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду