Канал з Київської області побудував студію з віртуальною реальністю за $1 млн

Канал з Київської області побудував студію з віртуальною реальністю за $1 млн

2 Січня 2020
3489
2 Січня 2020
12:28

Канал з Київської області побудував студію з віртуальною реальністю за $1 млн

3489
Місцевий канал «Погляд», що мовить у Київській області, побудував у місті Буча новий апаратно-студійний комплекс. Загальна сума інвестицій у проєкт склала понад $1 млн.
Канал з Київської області побудував студію з віртуальною реальністю за $1 млн
Канал з Київської області побудував студію з віртуальною реальністю за $1 млн

Про це «Детектору медіа» розказав власник телеканалу Олексій Зіневич.

За його словами, загальна площа комплексу – понад  1200 м², площа студії, де будуть проходити зйомки, – понад 140 м². У комплексі передбачена студія звукозапису.

«Родзинкою студії буде найбільша в Україні циклорама, що наразі монтується. Це дозволить використовувати у студії доповнену та віртуальну реальність. Крім того, у студії будуть використовуватись найновіші роботизовані камери роздільною здатністю 4К. А ще ми купили дуже круте штатівське світло, це дозволить видавати картинку на рівні найкращих світових каналів. Ще ми закупили у США станції обробки 3d-графіки для наших дизайнерів, пультове та звукове обладнання», - розказав він.

Власник каналу додав, що студійний комплекс побудовано з використанням новітньої технології NDI, яка прийшла на заміну SDI. За його словами, це дозволяє зв'язати всі пристрої по IP-протоколу між собою та видати максимально якісну картинку.

Планується, що перші прямі ефіри з нової студії вийдуть за два місяці, а повноцінно комплекс запрацює в першому півріччі. За словами пана Зіневича, у новинах має стати більше прямоефірних включень.

Окрім цього, у комплексі є актова зала, яку планують використовувати для медіашколи каналу «Погляд». «Я покладаю великі надії на залучення молоді в наш проект, ми будемо їх навчати, стажувати, запрошувати на роботу», - додав пан Зіневич.

Старою студією в місті Ірпінь канал надалі не користуватиметься. Також «Погляд» має офіс у Києві за адресою: бульвар Лесі Українки, 26.

Нагадаємо, канал «Погляд», декілька інтернет-порталів та газета входять до складу однойменної інформаційної агенції. Мовлення канал розпочав у 2017 році. Зараз він мовить у Київській області у цифровому ефірі, а також у кабельних мережах.

Фото: «Фейсбук» Олексія Зіневича

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3489
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду