На Amazon з’явилась мелодрама «України»  про аварію на Чорнобильській АЕС

На Amazon з’явилась мелодрама «України» про аварію на Чорнобильській АЕС

24 Жовтня 2019
1900
24 Жовтня 2019
12:46

На Amazon з’явилась мелодрама «України» про аварію на Чорнобильській АЕС

1900
З жовтня 2019 року на міжнародній VOD-платформі Amazon демонструється контент «Медіа Групи Україна» – мелодрама «Чорна квітка».
На Amazon з’явилась мелодрама «України»  про аварію на Чорнобильській АЕС
На Amazon з’явилась мелодрама «України»  про аварію на Чорнобильській АЕС

Про це повідомляє прес-служба групи.

«Для нас це перший досвід роботи з найбільшим сервісом по доставці контенту Amazon. Вимоги до контенту у гравців такого рівня високі, і ми дуже раді, що співпраця з Amazon розпочалася зі знакового для України проєкту», - сказала, Ірина Черняк, директор департаменту продажів контенту «Медіа Групи Україна».

Вона переконана, що вихід «Чорної квітки» – це лише початок: «В роботі – великий пакет контенту, який скоро можна буде подивитися на Amazon».

«Чорна квітка» – 4-серійна мелодрама, вироблена компанією Fresh Production Group на замовлення телеканалу «Україна» в 2016 році. Головні ролі виконали Іванна Сахно, Вікторія Малекторович, Ріхард Леперс, Гедімінас Сторпірштіс, Віктор Сарайкін та ін.

В основі сюжету - катастрофа на Чорнобильській АЕС, на тлі якої розгорнулася  історія кохання. Випускниця педінституту Лера за розподілом направляється у місто Прип'ять – одне із найбільш затишних та добре забезпечуваних міст Радянського Союзу, щоб працювати вчителькою молодших класів. Саме тут вона зустрічає любов всього свого життя – інженера-ядерника Вітаса, і мріє про велику сім'ю. Але події, що відбулися в квітні 1986 р. змінили життя героїв фільму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду