detector.media
24.10.2019 12:46
На Amazon з’явилась мелодрама «України» про аварію на Чорнобильській АЕС
На Amazon з’явилась мелодрама «України»  про аварію на Чорнобильській АЕС
З жовтня 2019 року на міжнародній VOD-платформі Amazon демонструється контент «Медіа Групи Україна» – мелодрама «Чорна квітка».

Про це повідомляє прес-служба групи.

«Для нас це перший досвід роботи з найбільшим сервісом по доставці контенту Amazon. Вимоги до контенту у гравців такого рівня високі, і ми дуже раді, що співпраця з Amazon розпочалася зі знакового для України проєкту», - сказала, Ірина Черняк, директор департаменту продажів контенту «Медіа Групи Україна».

Вона переконана, що вихід «Чорної квітки» – це лише початок: «В роботі – великий пакет контенту, який скоро можна буде подивитися на Amazon».

«Чорна квітка» – 4-серійна мелодрама, вироблена компанією Fresh Production Group на замовлення телеканалу «Україна» в 2016 році. Головні ролі виконали Іванна Сахно, Вікторія Малекторович, Ріхард Леперс, Гедімінас Сторпірштіс, Віктор Сарайкін та ін.

В основі сюжету - катастрофа на Чорнобильській АЕС, на тлі якої розгорнулася  історія кохання. Випускниця педінституту Лера за розподілом направляється у місто Прип'ять – одне із найбільш затишних та добре забезпечуваних міст Радянського Союзу, щоб працювати вчителькою молодших класів. Саме тут вона зустрічає любов всього свого життя – інженера-ядерника Вітаса, і мріє про велику сім'ю. Але події, що відбулися в квітні 1986 р. змінили життя героїв фільму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY