Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Інституту нацпам’яті

Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Інституту нацпам’яті

4 Жовтня 2019
2280
4 Жовтня 2019
11:30

Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Інституту нацпам’яті

2280
Кабінет Міністрів України з 4 жовтня оголосив конкурс на посаду голови Українського інституту національної пам’яті.
Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Інституту нацпам’яті
Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Інституту нацпам’яті

Про це йдеться в розпорядженні уряду від 29 вересня за підписом прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

«Відповідно до частини другої статті 23 Закону України "Про державну службу" оголосити з 4 жовтня 2019 р. конкурс на зайняття посади Голови Українського інституту національної пам’яті з визначенням умов проведення конкурсу згідно з додатком», – йдеться в документі.

Крім того, в уряд повідомили, що до посадових обов’язків голови УІНП входитиме:

  • здійснення повноважень керівника державної служби Інституту;
  • реалізація державної політики у сфері відновлення та збереження національної пам’яті Українського народу;
  • здійснення інших повноважень, визначених законом.

Посадовий оклад становить 24 000 гривень, а також надбавки, доплати та премії відповідно до постанови Кабміну № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» та статті 52 Закону України «Про державну службу».

«Призначення на посаду строком на п’ять років, якщо інше не передбачено законом, з правом повторного призначення без обов’язкового проведення конкурсу на ще один строк або переведення на рівнозначну або нижчу посаду до іншого державного органу», – зазначається в документі.

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі; кваліфікаційні вимоги та вимоги до компетентності та деталі щодо подачі заявки читайте тут.

Нагадаємо, 18 вересня Володимира В'ятровича звільнили з посади голови Українського інституту національної пам'яті. За його словами, він отримав запевнення від прем’єр-міністра Олексія Гончарука, що, незважаючи на зміну керівника, УІНП збереже статус органу влади та інструменту політики національної пам’яті. Також будуть продовжені формат та напрямки роботи Інституту.

Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович брав участь у парламентських виборах від партії Петра Порошенка «Європейська Солідарність». Проте до Верховної Ради не пройшов. 

Фото: Укрінформ 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2280
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду