Георгій Тихий пішов з «Укрінформу» до Дмитра Кулеби

Георгій Тихий пішов з «Укрінформу» до Дмитра Кулеби

2 Жовтня 2019
4471
2 Жовтня 2019
12:24

Георгій Тихий пішов з «Укрінформу» до Дмитра Кулеби

4471
Георгій Тихий 30 вересня пішов з посади власного кореспондента інформагентства «Укрінформ» у Нью-Йорку (США). Він став речником віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитра Кулеби.
Георгій Тихий пішов з «Укрінформу» до Дмитра Кулеби
Георгій Тихий пішов з «Укрінформу» до Дмитра Кулеби

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Георгій Тихий, який рік пропрацював у інформагентстві, повідомив про своє звільнення 1 жовтня: «Укрінформ – це гарантія якості. Агентство має єдину в Україні розгалужену закордонну кореспондентську мережу. Для мене було гордістю і честю працювати пліч-о-пліч з колегами у ключових містах світу, аби оперативно інформувати українську аудиторію про події за кордоном, а іноді і просто-таки "витягати" необхідні коментарі з генсека ООН, дипломатів, президента США, американських військових, експертів, лідерів думок».

Він 2 жовтня розповів, що перейшов на роботу до віцепрем'єр-міністра Дмитра Кулеби.

«Колеги, зі всіма будемо на зв'язку та у плідній співпраці. Без ЗМІ не буде потужної демократичної держави, а саме такою ми всі, гадаю, хочемо бачити нашу рідну Україну. Тому – звертайтеся. Найкраще і найгарантованіше для ефективної комунікації – на пошту, вказану в пості. Але можна і в повідомленнях тут. Відповідати буду за можливості оперативно – зараз напружені перші дні, тому прошу поставитися з розумінням», – зазначив він.

Цю інформацію також підтвердив і сам пан Кулеба: «Усіх медіа і носіїв креативних ідей запрошую активно турбувати його повідомленнями у ФБ і на пошті g.tykhyy@gmail.com».

Фото: Дмитра Кулеби / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4471
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду