detector.media
02.10.2019 12:24
Георгій Тихий пішов з «Укрінформу» до Дмитра Кулеби
Георгій Тихий пішов з «Укрінформу» до Дмитра Кулеби
Георгій Тихий 30 вересня пішов з посади власного кореспондента інформагентства «Укрінформ» у Нью-Йорку (США). Він став речником віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитра Кулеби.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Георгій Тихий, який рік пропрацював у інформагентстві, повідомив про своє звільнення 1 жовтня: «Укрінформ – це гарантія якості. Агентство має єдину в Україні розгалужену закордонну кореспондентську мережу. Для мене було гордістю і честю працювати пліч-о-пліч з колегами у ключових містах світу, аби оперативно інформувати українську аудиторію про події за кордоном, а іноді і просто-таки "витягати" необхідні коментарі з генсека ООН, дипломатів, президента США, американських військових, експертів, лідерів думок».

Він 2 жовтня розповів, що перейшов на роботу до віцепрем'єр-міністра Дмитра Кулеби.

«Колеги, зі всіма будемо на зв'язку та у плідній співпраці. Без ЗМІ не буде потужної демократичної держави, а саме такою ми всі, гадаю, хочемо бачити нашу рідну Україну. Тому – звертайтеся. Найкраще і найгарантованіше для ефективної комунікації – на пошту, вказану в пості. Але можна і в повідомленнях тут. Відповідати буду за можливості оперативно – зараз напружені перші дні, тому прошу поставитися з розумінням», – зазначив він.

Цю інформацію також підтвердив і сам пан Кулеба: «Усіх медіа і носіїв креативних ідей запрошую активно турбувати його повідомленнями у ФБ і на пошті g.tykhyy@gmail.com».

Фото: Дмитра Кулеби / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY