17 Вересня 2019
17 Вересня 2019

MRM запустила сайт про медіа Media Business Reports

А «Медіаняня» з окремого видання перетворилася на рубрику нового сайту Media Business Reports (MBR).

Про це автори проєкту повідомили на міжнародному медіафорумі Kyiv Media Week

Раніше медіаконсалтингова компанія Media Resources Management (MRM), що входить до групи компаній Film.ua Group, випускала електронні журнали Content Report та Media Business Reports (за передплатою) та онлайн-видання «Медіаняня». Тепер їх об'єднано.

Нове онлайн-видання mbr.com.ua позиціонують як інформаційно-аналітичне, яке буде займатися аналітикою телеперегляду і бокс-офісу України, а також європейських кінотеатральних топів; наданням інформації про можливості та сервіси української індустрії; новинами і моніторингами теле- й кінопроектів України та країн-сусідів; інтерв'ю з професіоналами аудіовізуальної сфери тощо.

Сайт частково працюватиме за підпискою, тобто міститиме матеріали, для яких необхідна реєстрація та оплата. Наразі MBR працює в тестовому режимі, який триватиме до початку 2020 року, всі матеріали доступні безкоштовно.

Окрім рубрик «Медіаняня» та  Content Report, сайт містить бази медіазаконодавства України, кінотеатрів та кінолокацій.

Головною редакторкою сайту стала Анастасія Рахманіна, яка була головредом «Медіаняні». Її заступником став Артем Вакалюк, який був головредом Content Report та Media Business Reports.