MRM запустила сайт про медіа Media Business Reports

MRM запустила сайт про медіа Media Business Reports

17 Вересня 2019
2615
17 Вересня 2019
12:12

MRM запустила сайт про медіа Media Business Reports

2615
А «Медіаняня» з окремого видання перетворилася на рубрику нового сайту Media Business Reports (MBR).
MRM запустила сайт про медіа Media Business Reports
MRM запустила сайт про медіа Media Business Reports

Про це автори проєкту повідомили на міжнародному медіафорумі Kyiv Media Week

Раніше медіаконсалтингова компанія Media Resources Management (MRM), що входить до групи компаній Film.ua Group, випускала електронні журнали Content Report та Media Business Reports (за передплатою) та онлайн-видання «Медіаняня». Тепер їх об'єднано. 

Нове онлайн-видання mbr.com.ua позиціонують як інформаційно-аналітичне, яке буде займатися аналітикою телеперегляду і бокс-офісу України, а також європейських кінотеатральних топів; наданням інформації про можливості та сервіси української індустрії; новинами і моніторингами теле- й кінопроектів України та країн-сусідів; інтерв'ю з професіоналами аудіовізуальної сфери тощо.

Сайт частково працюватиме за підпискою, тобто міститиме матеріали, для яких необхідна реєстрація та оплата. Наразі MBR працює в тестовому режимі, який триватиме до початку 2020 року, всі матеріали доступні безкоштовно. 

Окрім рубрик «Медіаняня» та  Content Report, сайт містить бази медіазаконодавства України, кінотеатрів та кінолокацій. 

Головною редакторкою сайту стала Анастасія Рахманіна, яка була головредом «Медіаняні». Її заступником став Артем Вакалюк, який був головредом Content Report та Media Business Reports.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду