Media Business Reports змінило формат у 2021 році

Media Business Reports змінило формат у 2021 році

11 Січня 2021
1251
11 Січня 2021
15:10

Media Business Reports змінило формат у 2021 році

1251
Видання робить акцент на аналітиці та відмовляється від оперативних новин.
Media Business Reports змінило формат у 2021 році
Media Business Reports змінило формат у 2021 році

Видання про медіа Media Business Reports змінює свій формат і відтепер орієнтуватиметься саме на аналітичні матеріали. Про це йдеться на сайті.

Видання залишає у минулому формат оперативних новин і перетворюється на повноцінне slow media.

«Звісно, ми не відмовляємося від фічерів - якщо інформаційний порядок денний спонукатиме до глибшого вивчення, пояснення, експертних коментарів; проте новин як таких на нашому сайті більше не буде (тож не дивуйтеся, якщо не зможете знайти відповідний пункт у рубрикаторі). Водночас усі наші звичні аналітичні й оглядові матеріали - «Ігри з часткою», «Євротоп», «Бокс-офіс України», - а також інтерв'ю та спецпроекти виходитимуть і надалі», - повідомляє Media Business Reports.

Зміниться і рубрика Content Report. Зокрема, видання припиняє моніторинг контенту із пострадянських територій, оскільки «український ринок аудіовізуального контенту розвивається в західному напрямку». Натомістьредакція видання  ретельніше моніторитиме проєкти, які виробляються в Україні або в копродукції

Рубрика «МедіаНяня» залишиться у форматі блогу.

Нагадаємо, наприкінці 2020 року група «1+1 медіа» закрила інтернет-видання про медіа «Телекритика» через кризу, викликану пандемією коронавірусної інфекції.

Ілюстрація: Media Business Reports

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1251
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду