Зі StarLightMedia пішла креативна продюсерка

Зі StarLightMedia пішла креативна продюсерка

13 Вересня 2019
2597
13 Вересня 2019
13:24

Зі StarLightMedia пішла креативна продюсерка

2597
Директорка творчого об’єднання Нового каналу та креативна продюсерка студії StarLightMedia №4 Лора Мальцева звільнилася.
Зі StarLightMedia пішла креативна продюсерка
Зі StarLightMedia пішла креативна продюсерка

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Я звільнилась. Я більше не директор ТО 4 на Новому каналі і не креативний продюсер студії 4 в StarLightMedia. Це було складне рішення. Як попрощатися з шматком себе», – зазначила вона.

Нагадаємо, 3 вересня Анатолій Максимчук залишив медіагрупу StarLightMedia. Він був заступником генерального директора, юридичним директором StarLightMedia. 3 вересня юридичну функцію StarLightMedia очолив Руслан Шевчук. 

Крім того, в медіагрупі визначились з кандидатурою на посаду директорки з репутації. Тетяну Пушнову, яка залишила цю посаду після кількох місяців роботи, з 3 жовтня замінить Євгенія Зуєва. 

Фото: Лора Мальцева / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2597
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду