Новий канал запустив дейтинг-шоу для мережі та готує веб-серіал

Новий канал запустив дейтинг-шоу для мережі та готує веб-серіал

30 Серпня 2019
2497
30 Серпня 2019
16:26

Новий канал запустив дейтинг-шоу для мережі та готує веб-серіал

2497
1 вересня Новий канал запускає дейтінг-шоу для мережі - Touch Me Show.
Новий канал запустив дейтинг-шоу для мережі та готує веб-серіал
Новий канал запустив дейтинг-шоу для мережі та готує веб-серіал

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За словами керівника відділу інтернет-проектів Нового каналу Оксани Касаткіної, це шоу для тих, хто вірить, що кохання можна знайти наосліп. «Учасники нового романтичного проекту до останнього не побачать одне одного. Головна фішка шоу – дізнатися щось про того, хто сидить на стінкою, дейти (від англ. date – побачення, учасники проекту, – прим. ред.) зможуть лише за допомогою дотиків. Саме тому шоу назвали Touch Me Show (українською – «торкнися мене», – прим. ред.)», - розповідає вона.

Учасників шоу чекають чотири раунди і шок-картки з особистими запитаннями, а ще – провокаційні завдання. Пара складеться, якщо протягом 15 секунд учасники зустрінуться руками. В кінці шоу вони вирішать, чи хочуть продовжувати спілкування. І лише зробивши свій вибір, зможуть побачити одне одного.

Шоу виходитиме щонеділі на YouTube та на сайті Нового каналу.

«Коли є крута ідея, і команда "горить" її реалізацією, то до тебе ще підтягуються талановиті і творчі люди. Так нам вдалося залучити до розробки веб-серіалу Андрія Оленича, який створює один із кращих проектів, "Топ-модель по-українськи", а також керівника Студії Вікторію Вишнякову. Це джекпот. У діджиталі головне – не боятися експериментувати, впевнена команда інтернет-проектів на Новому каналі. Про те, наскільки вдалий твій експеримент, можна дізнатися буквально в першу добу після публікації», - розказує Оксана Касаткіна.

За словами маркетинг-директорки Нового каналу Ольги Балабан, для вдосконалення діджітал проектів канал ретельно працює з аудиторією, робить зріз, фіксує побажання від глядачів.

Нагадаємо, група StarLightMedia 6 серпня запустила гостросоціальне діджитал-шоу «Людина зі шрамом». Також YouTube Нового каналу ексклюзивно виходить шоу «Предметка» з ведучим Сергієм Никитюком. Це серія інтерв'ю з випускниками «Супермоделі по-українськи». На ідею створення проекту наштовхнули коментарі підписників в Instagram Нового каналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду