StarLightMedia планує власне виробництво контенту для діджитал

StarLightMedia планує власне виробництво контенту для діджитал

12 Серпня 2019
1594
12 Серпня 2019
15:55

StarLightMedia планує власне виробництво контенту для діджитал

1594
Група StarLightMedia запустила гостросоціальне діджитал-шоу «Людина зі шрамом».
StarLightMedia планує власне виробництво контенту для діджитал
StarLightMedia планує власне виробництво контенту для діджитал

Про це повідомляє пресслужба.

Проект стартує 6 серпня на YouTube Нового каналу.

«Людина зі шрамом» - соціальне шоу, покликане допомогти людям, самооцінка та психіка яких під загрозою через пережиті травми, аварії, опіки, невдалі операції, що залишили шрами не лише на тілі, а й в душі. У проекті майстри тату будуть перетворювати штрами на прекраси. Вестиме проект Валерія Крук. Автором та продюсером «Людини зі шрамом» стала співачка Наталія Гордієнко.

Проект «Людина зі шрамом» розроблено і знято Heroes Group та Isobar Ukraine. Спонсор проекту «Бепантен Плюс».

Раніше StarLightMedia надавала діджитал-майданчик для показу фільму «Не ховай очей. Наші в США: фільм про українських ЛГТБ-емігрантів» та соціальних роликів «Борітеся – поборете». Також YouTube Нового каналу ексклюзивно виходить шоу «Предметка» з ведучим Сергієм Никитюком.

Група планує активно розвивати власне виробництво спеціалізовано контенту для діджитал.

«Наша група переконана в необхідності створення спеціального ексклюзивного контенту для діджитал-середовища. Активний розвиток цього напрямку – одне з завдань нашого дивізіону Digital & Pay TV. Тож попереду у нас багато роботи над ідеями, експериментів та нових проектів», - наголошує Юлія Трибушна, керівниця дивізіону Digital & Pay TV StarLightMedia.

«Так як ми працюємо з молодою просунутою аудиторією, для нас важливо не стояти на місці. Якщо ефір заганяє контент у певні рамки, то діджитал дозволяє нам їх розширити», - вважає керівник відділу інтернет проектів Нового каналу Оксана Касаткіна. За її словами, Новий канал намагаємося підтримувати і створювати проекти з соціальної складової. Так вона разом з маркетинг директором каналу Ольгою Балабан вирішили створити майданчик для показу проектів молодих режисерів, акторів, операторів.

«Саме так у нас з'явився на YouTube фільм українського режисера Юри Двіжона «Не ховайся очей-2». Так, десь це ризик, десь великий експеримент, - додала  Оксана. За її словами, зараз у розробці ще низка діджітальних проектів, один з який - дейтинг-шоу.

Нагадаємо, Віталій Чирков, креативний директор дивізіону Pay TV & Digital StarLightMedia  розказував про те, що StarLightMedia  планує створювати  контент для платних моделей. Однак, першочергово, на думку Віталія Чиркова, має бути сформований ринок так, щоб з'явилася економічна модель для такого продукту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1594
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду