Programmatic Media Group  та RTM-Digital  запустили інструмент для продажу цифрової зовнішньої  реклами

Programmatic Media Group та RTM-Digital запустили інструмент для продажу цифрової зовнішньої реклами

11 Червня 2019
2292
11 Червня 2019
12:01

Programmatic Media Group та RTM-Digital запустили інструмент для продажу цифрової зовнішньої реклами

2292
Programmatic Media Group та компанія RTM-Digital (входить до складу групи компаній «РТМ-Україна») інтегрували зовнішню рекламу у цифрі та інтернет-рекламу.
Programmatic Media Group  та RTM-Digital  запустили інструмент для продажу цифрової зовнішньої  реклами
Programmatic Media Group  та RTM-Digital  запустили інструмент для продажу цифрової зовнішньої  реклами

Про це повідомляє піар-служба компанії «РТМ-Україна».

Інтеграція робить можливою закупівлю зовнішньої реклами на преміальному інвентарі. Доступні для реалізації формати — video й display. Інтеграція  медіаканалів має надати нові можливості у керуванні рекламними кампаніями. Зокрема, представники агенцій виділяють такі переваги для ринку:

  •  це новий спосіб закупівлі Digital Out-of-Home (цифрова зовнішня реклама, DOOH) через programmatic-платформу;
  • для українського ринку Digital й рекламного ринку в цілому — це нова можливість працювати з двома медіаканалами в одному технічному вікні Getintent Ukraine: планувати, запускати, керувати кампанією, працювати зі звітністю;
  • додаткові можливості у плануванні DOOH: вибір періоду, обсягу показів, певної мережі / панелі DOOH;
  • спільна одиниця закупівлі двох медіа — модель закупівлі за СРМ (вартість за 1000 показів).

В перспективі на платформі Getintent можна буде обирати усі digital-мережі компанії RTM-Digital, а також операторів, які матимуть цифровий інвентар.

«Фактично, це створення нового ринку  в ринку. І питання тут не лише в готовності операторів інвестувати у цифрову рекламу. Це консолідована робота профільних комітетів, операторів, технічних партнерів, які мають programmatic-платформи, клієнтів, рекламних агенцій» — вважає CEO Programmatic Media Group Юлія Литовченко.

За словами Олега Невельчука, генерального директора групи компаній «РТМ-Україна», запровадження Індустріальним комітетом зовнішньої реклами стандартів DOOH та запуск досліджень розпочинають новий етап розвитку галузі: «DOOH, використовуючи найновіші технології керування трансляцією й моніторингу, стає мостом інтеграції зовнішньої реклами з іншими медіа, а синергія такої інтеграції безмежна».

Ілюстрації надані піар-службою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду