detector.media
11.06.2019 12:01
Programmatic Media Group та RTM-Digital запустили інструмент для продажу цифрової зовнішньої реклами
Programmatic Media Group  та RTM-Digital  запустили інструмент для продажу цифрової зовнішньої  реклами
Programmatic Media Group та компанія RTM-Digital (входить до складу групи компаній «РТМ-Україна») інтегрували зовнішню рекламу у цифрі та інтернет-рекламу.

Про це повідомляє піар-служба компанії «РТМ-Україна».

Інтеграція робить можливою закупівлю зовнішньої реклами на преміальному інвентарі. Доступні для реалізації формати — video й display. Інтеграція  медіаканалів має надати нові можливості у керуванні рекламними кампаніями. Зокрема, представники агенцій виділяють такі переваги для ринку:

В перспективі на платформі Getintent можна буде обирати усі digital-мережі компанії RTM-Digital, а також операторів, які матимуть цифровий інвентар.

«Фактично, це створення нового ринку  в ринку. І питання тут не лише в готовності операторів інвестувати у цифрову рекламу. Це консолідована робота профільних комітетів, операторів, технічних партнерів, які мають programmatic-платформи, клієнтів, рекламних агенцій» — вважає CEO Programmatic Media Group Юлія Литовченко.

За словами Олега Невельчука, генерального директора групи компаній «РТМ-Україна», запровадження Індустріальним комітетом зовнішньої реклами стандартів DOOH та запуск досліджень розпочинають новий етап розвитку галузі: «DOOH, використовуючи найновіші технології керування трансляцією й моніторингу, стає мостом інтеграції зовнішньої реклами з іншими медіа, а синергія такої інтеграції безмежна».

Ілюстрації надані піар-службою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY