IAB Ukraine і IMB Academy  виносять на обговоренян Класифікатор професій digital маркетингу

IAB Ukraine і IMB Academy виносять на обговоренян Класифікатор професій digital маркетингу

21 Травня 2019
1941
21 Травня 2019
15:51

IAB Ukraine і IMB Academy виносять на обговоренян Класифікатор професій digital маркетингу

1941
Interactive Advertising Bureau Ukraine та International Marketing Business Academy винесли на обговорення ринку перші напрацювання зі створення Класифікатора професій digital маркетингу.
IAB Ukraine і IMB Academy  виносять на обговоренян Класифікатор професій digital маркетингу
IAB Ukraine і IMB Academy  виносять на обговоренян Класифікатор професій digital маркетингу

Про це повідомляє прес-служба організації IAB Ukraine.

Цей документ має систематизувати підхід щодо українського ринку інтернет реклами.

Над створенням проекту працюють дві робочі групи, «InHouse» (рекламодавці, піблашери) і «Агентство», сформовані із учасників комітетів IAB Ukraine, представників IMB Academy і учасників ринку. Робочі групи працюють над описом спеціалізацій, у який входить: обов’язки, вимоги до кандидата, навички, досвід, KPI.

Організатори проекту запрошують експертів ринку залишити свої коментарі, щоб  удосконалення документу. Для того, щоб залишити свої рекомендації, потрібно заповнити анкету і отримати підтвердження від IAB Ukraine. Для обраних учасників з 29 травня буде відкрито доступ до документу, куди вони зможуть вносити свої коментарі протягом двох тижнів. 

Нагадаємо, у березні IAB Ukraine і IMB Academy домовилися про довгострокове партнерство, в рамках якого запускають перший проект по створенню Класифікатора професій digital маркетингу

Довідка:

Interactive Advertising Bureau Ukraine — некомерційна організація, мета якої – сприяти розвитку інтерактивної реклами в Україні. Входить до міжнародної асоціації IAB, яка об’єднує учасників ринку інтерактивної реклами.

International Marketing Business Academy ставить собі за мету зміну бізнес-освіти у сфері digital, маркетингу та менеджменту, розвиваючи якісну європейську освіту в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1941
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду