Інтернет-журнал БЖ залишає співзасновниця та головний редактор

Інтернет-журнал БЖ залишає співзасновниця та головний редактор

18 Квітня 2019
2631
18 Квітня 2019
15:52

Інтернет-журнал БЖ залишає співзасновниця та головний редактор

2631
Анна Григораш, співзасновниця та головний редактор інтернет-видання про міську культуру БЖ, залишає компанію після чотирьох років роботи над проектом. На посаді головного редактора її замінить Аня Білоус.
Інтернет-журнал БЖ залишає співзасновниця та головний редактор
Інтернет-журнал БЖ залишає співзасновниця та головний редактор

Про це повідомляється на сайті видання.

Зазначається, що Аня Білоус працювала редактором у виданнях «Заборона», Buro 24/7 Ukraine і Hromadske, а також співпрацювала з різними медіа на фрілансі (Dazed Beauty, Bird in Flight, Don’t Take Fake, Vector, СЛУХ та іншими).

«Зараз ми розширюємо команду сайту і шукаємо заступника головного редактора, редактора стрічки новин і журналіста. Почитати докладніше про вакансії та заповнити анкету можна за посиланням», – йдеться в повідмоленні.

Нагадаємо, 19 грудня 2018 рок стало відомо, що група інтернет-видань «Українська правда» та менеджери видання про міську культуру БЖ продають інтернет-проект БЖ чеській холдинговій компанії Accord Group Praha s.r.o.

Міський інтернет-журнал БЖ запустився 3 липня 2015 року як спільний проект «Української правди» і менеджерів та журналістів видання Анни Григораш, Ірини Грищенко та Антона Онуфрієнка. Зокрема, «Українська правда» допомагала проекту з промоушном сайту та окремих матеріалів. Видання пише про цікаві події в Києві, Одесі та Львові. Також у полі зору сайту нові місця та заклади, українські модні марки одягу, цікаві мешканці столиці, незвичні подорожі киян та інші елементи життя великого міста.

Фото: БЖ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2631
Читайте також
17.05.2019 17:35
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 425
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду