detector.media
18.04.2019 15:52
Інтернет-журнал БЖ залишає співзасновниця та головний редактор
Інтернет-журнал БЖ залишає співзасновниця та головний редактор
Анна Григораш, співзасновниця та головний редактор інтернет-видання про міську культуру БЖ, залишає компанію після чотирьох років роботи над проектом. На посаді головного редактора її замінить Аня Білоус.

Про це повідомляється на сайті видання.

Зазначається, що Аня Білоус працювала редактором у виданнях «Заборона», Buro 24/7 Ukraine і Hromadske, а також співпрацювала з різними медіа на фрілансі (Dazed Beauty, Bird in Flight, Don’t Take Fake, Vector, СЛУХ та іншими).

«Зараз ми розширюємо команду сайту і шукаємо заступника головного редактора, редактора стрічки новин і журналіста. Почитати докладніше про вакансії та заповнити анкету можна за посиланням», – йдеться в повідмоленні.

Нагадаємо, 19 грудня 2018 рок стало відомо, що група інтернет-видань «Українська правда» та менеджери видання про міську культуру БЖ продають інтернет-проект БЖ чеській холдинговій компанії Accord Group Praha s.r.o.

Міський інтернет-журнал БЖ запустився 3 липня 2015 року як спільний проект «Української правди» і менеджерів та журналістів видання Анни Григораш, Ірини Грищенко та Антона Онуфрієнка. Зокрема, «Українська правда» допомагала проекту з промоушном сайту та окремих матеріалів. Видання пише про цікаві події в Києві, Одесі та Львові. Також у полі зору сайту нові місця та заклади, українські модні марки одягу, цікаві мешканці столиці, незвичні подорожі киян та інші елементи життя великого міста.

Фото: БЖ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY