Олена Шкробот очолила MK Media Group

Олена Шкробот очолила MK Media Group

21 Березня 2019
1862
21 Березня 2019
13:56

Олена Шкробот очолила MK Media Group

1862
Власником та керівником компанії MK Media Group стала Олена Шкробот.
Олена Шкробот очолила MK Media Group
Олена Шкробот очолила MK Media Group

Про це повідомляє прес-служба MK Media Group.

Олена Шкробот - сестра засновника компаній Дениса Міхеєва, який пішов із життя у серпні минулого року.

«Я докладу максимальних зусиль, щоб компанія продовжувала успішно розвиватися та завойовувати нові території. Працюватиму над реалізацією стратегічних цілей MK Media Group, залучаючи власний досвід, упертість, цілеспрямованість та вміння працювати в команді. Я гідно продовжу справу життя свого брата», -  наголосила пані Шкробот.

Наразі Олена Шкробот продовжує очолювати компанію «Своя Продакшн», що займається виробництвом телевізійного контенту на ринки по всьому світу.

Нагадаємо, MK Media Group заснована у 2008 році. До її складу входить дистриб'ютор MK-Distribution, який працює із зарубіжними каналами, платформами, агрегаторами, дистриб'юторами, які продають національний і міжнародний контент за кордон (Європа, Азія, Африка, Північна Америка). У 2012 році MK-Distribution заснував виробничу студію - MeetMinds Studio і Footagestore.net (бібліотека відеороликів). З 2014 року MK Media Group видає власний цифровий журнал SSTRNews (тепер MediaOwl).

Фото надане прес-службою компанії

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1862
Читайте також
30.11.2016 10:00
Дмитрий Захаревич
для «Детектора медіа»
3 645
03.11.2016 12:25
Дмитрий Захаревич
для «Детектора медіа»
2 939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду