«1+1» продаватиме допрем’єрний показ серіалу «Школа»

«1+1» продаватиме допрем’єрний показ серіалу «Школа»

25 Лютого 2019
2871
25 Лютого 2019
17:16

«1+1» продаватиме допрем’єрний показ серіалу «Школа»

2871
Група «1+1 медіа» з 1 березня відкриє доступ до допрем’єрного показу продовження другого сезону серіалу «Школа» в мобільному додатку 1+1 video. Вартість перегляду складатиме 49 грн.
«1+1» продаватиме допрем’єрний показ серіалу «Школа»
«1+1» продаватиме допрем’єрний показ серіалу «Школа»

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

«Продаж допрем'єрного перегляду став першим експериментом діджитал-команди 1+1 media з платою за перегляд контенту на українському ринку. Раніше група монетизовувала свою відеобібліотеку використовуючи рекламну модель», – йдеться в прес-релізі.

Доступ до платної версії на 1+1 video буде відкрито 1 березня, продовження серіалу на каналі стартує 4 березня. 

Як повідомляв «Детектор медіа», формат «Школи» - власна розробка «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1». Для написання сценарію авторами були використані реальні історії з життя учнів випускних класів, розказані їхніми батьками. Продюсери стрічки - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна та Роман Лукін. Режисери - Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін і Сергій Уманець.

Нагадаємо, в грудні минулого року група «1+1 медіа» відкрила доступ до перегляду власного контенту за платною підпискою для користувачів мобільного додатку 1+1 International. 

Фото: прес-служба «1+1 медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2871
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду