detector.media
25.02.2019 17:16
«1+1» продаватиме допрем’єрний показ серіалу «Школа»
«1+1» продаватиме допрем’єрний показ серіалу «Школа»
Група «1+1 медіа» з 1 березня відкриє доступ до допрем’єрного показу продовження другого сезону серіалу «Школа» в мобільному додатку 1+1 video. Вартість перегляду складатиме 49 грн.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

«Продаж допрем'єрного перегляду став першим експериментом діджитал-команди 1+1 media з платою за перегляд контенту на українському ринку. Раніше група монетизовувала свою відеобібліотеку використовуючи рекламну модель», – йдеться в прес-релізі.

Доступ до платної версії на 1+1 video буде відкрито 1 березня, продовження серіалу на каналі стартує 4 березня. 

Як повідомляв «Детектор медіа», формат «Школи» - власна розробка «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1». Для написання сценарію авторами були використані реальні історії з життя учнів випускних класів, розказані їхніми батьками. Продюсери стрічки - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна та Роман Лукін. Режисери - Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін і Сергій Уманець.

Нагадаємо, в грудні минулого року група «1+1 медіа» відкрила доступ до перегляду власного контенту за платною підпискою для користувачів мобільного додатку 1+1 International. 

Фото: прес-служба «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY