Олег Іванцов залишає Liga.net

Олег Іванцов залишає Liga.net

27 Грудня 2018
2521
27 Грудня 2018
09:43

Олег Іванцов залишає Liga.net

2521
27 грудня Олег Іванцов завершує свою роботу в компанії Ligamedia після семи з половиною років роботи на посаді головного редактора порталу Liga.net.
Олег Іванцов залишає Liga.net
Олег Іванцов залишає Liga.net

Про це повідомляє Liga.net.

Генеральний директор групи компаній «Ліга» та компанії Ligamedia Дмитро Бондаренко зазначив, що обидві сторони задоволені результатами співпраці та побажав Олегу Іванцову «успішного руху вперед».

Олег Іванцов подякував редакції та інвесторам порталу: «Збирати, очолювати і модерувати таку команду журналістів – це був безцінний досвід і особистий професійний виклик. Моя робота була вільною від яких-небудь видів цензури, диктату і втручання в роботу редакції, і я вдячний за це Сергію, Марині та Дмитрові Бондаренкам, які інвестують у незалежне медіа на складному і політизованому ринку».

Зв’язатися з Олегом Іванцовим «Детектору медіа» поки що не вдалося.

Нагадаємо, Олег Іванцов очолив портал Liga.net у травні 2011 року. Раніше він був головним редактором онлайн-видання Focus.ua, «Экономических известий» та «Газети 24», а також заступником головного редактора газети «День».

Ligamedia – медіахолдинг, що керує інформаційним агентством «ЛігаБізнесІнформ», порталом Liga.net, а також рекламним агентством Adlove. Холдинг Ligamedia входить до складу групи компаній «Ліга».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду