Канал 36,6 TV  буде дистрибувати 1+1 media distribution

Канал 36,6 TV буде дистрибувати 1+1 media distribution

21 Грудня 2018
4757
21 Грудня 2018
17:55

Канал 36,6 TV буде дистрибувати 1+1 media distribution

4757
1+1 media distribution включила український пізнавально-розважальний телеканал 36,6 TV до свого портфоліо.
Канал 36,6 TV  буде дистрибувати 1+1 media distribution
Канал 36,6 TV  буде дистрибувати 1+1 media distribution

Про це повідомляє прес-служба 1+1 media.

Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media, переконаний, що телеканал буде цікавий українським глядачам. Саме тому його і включили у пакет дистрибуції. «До сьогодні на телевізійному ринку України не було представлено телеканалу, який був би на 100% присвячений питанню здоров’я та задовольняв потреби глядачів у цій тематиці, тому, фактично, 36,6 TV є першим вітчизняним телеканалом про активний та здоровий спосіб життя», - сказав він.

Гнеральний продюсер 36,6 TV Наталка Якимович наголосила на тому, що весь контент каналу шукає відповідь на запитання – «як жити довго і щасливо?».

За інформацією 1+1 media, на сьогодні 36,6 TV вже додали до своїх телевізійних пропозицій вже більше 50 вітчизняних провайдерів, серед яких національні оператори Triolan, Lanet, «Домашнє ТБ» (Київстар), ОТТ-платформи DivanTV, Trinity-TV. Крім того, доступ до перегляду телеканалу вже мають глядачі багатьох  регіональних провайдерів, серед яких  провайдери з м. Одеса  (Tenet, Briz, Норма), м. Маріуполь (Формат, Grizly, Архат ТВКОМ), м. Тернопіль (Колумбус), м. Київ (IPnet, LocalNet, Pautina, Intraffic), м. Харків (Макснет), м. Конотоп (Зурбаган), м. Івано-Франківськ (Діскавері), м. Миколаїв (Дикий сад), м. Кропивницький (Шторм), м. Ужгород (Крам), м. Мукачево (ДВС-САТ), м. Умань (ТІМ), м. Ковель (UAINET) та багато інших.

Тепер у портфоліо 1+1 media distribution входить 23 канали.

Нагадаємо, 36,6 TV - новий тематичний канал групи Film.ua Group про здоровий спосіб життя, який розпочав мовлення 1 грудня. Мовлення телеканалу відбувається із супутнику Astra 4А у SD-форматі та через IP-протокол у HD форматі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4757
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду