detector.media
21.12.2018 17:55
Канал 36,6 TV буде дистрибувати 1+1 media distribution
Канал 36,6 TV  буде дистрибувати 1+1 media distribution
1+1 media distribution включила український пізнавально-розважальний телеканал 36,6 TV до свого портфоліо.

Про це повідомляє прес-служба 1+1 media.

Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media, переконаний, що телеканал буде цікавий українським глядачам. Саме тому його і включили у пакет дистрибуції. «До сьогодні на телевізійному ринку України не було представлено телеканалу, який був би на 100% присвячений питанню здоров’я та задовольняв потреби глядачів у цій тематиці, тому, фактично, 36,6 TV є першим вітчизняним телеканалом про активний та здоровий спосіб життя», - сказав він.

Гнеральний продюсер 36,6 TV Наталка Якимович наголосила на тому, що весь контент каналу шукає відповідь на запитання – «як жити довго і щасливо?».

За інформацією 1+1 media, на сьогодні 36,6 TV вже додали до своїх телевізійних пропозицій вже більше 50 вітчизняних провайдерів, серед яких національні оператори Triolan, Lanet, «Домашнє ТБ» (Київстар), ОТТ-платформи DivanTV, Trinity-TV. Крім того, доступ до перегляду телеканалу вже мають глядачі багатьох  регіональних провайдерів, серед яких  провайдери з м. Одеса  (Tenet, Briz, Норма), м. Маріуполь (Формат, Grizly, Архат ТВКОМ), м. Тернопіль (Колумбус), м. Київ (IPnet, LocalNet, Pautina, Intraffic), м. Харків (Макснет), м. Конотоп (Зурбаган), м. Івано-Франківськ (Діскавері), м. Миколаїв (Дикий сад), м. Кропивницький (Шторм), м. Ужгород (Крам), м. Мукачево (ДВС-САТ), м. Умань (ТІМ), м. Ковель (UAINET) та багато інших.

Тепер у портфоліо 1+1 media distribution входить 23 канали.

Нагадаємо, 36,6 TV - новий тематичний канал групи Film.ua Group про здоровий спосіб життя, який розпочав мовлення 1 грудня. Мовлення телеканалу відбувається із супутнику Astra 4А у SD-форматі та через IP-протокол у HD форматі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY