Агентство iProspect Ukraine обрало керівників двох підрозділів

Агентство iProspect Ukraine обрало керівників двох підрозділів

13 Грудня 2018
2669
13 Грудня 2018
13:30

Агентство iProspect Ukraine обрало керівників двох підрозділів

2669
На позицію керівника Business Development призначено Євгенію Глізер, керівницею Client Service стала Ірини Балашова.
Агентство iProspect Ukraine обрало керівників двох підрозділів
Агентство iProspect Ukraine обрало керівників двох підрозділів

Про це повідомляє прес-служба компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Рішення про нові призначення в агентстві performance-маркетингу iProspect Ukraine було прийнято у зв’язку з активним розвитком, – йдеться в релізі.

Євгенія Глізер стала Business Development Director і буде відповідати за зростання нового бізнесу, розвиток партнерських сервісів, зовнішні комунікації та розширення сервісних послуг агентства.

Євгенія працює в performance-маркетингу з 2015 року, раніше займала посади Business Development Manager і Project Manager в iProspect Ukraine, до цього була Project Manager в агентстві Netpeak, вела колонку по роботі з клієнтами в сфері digital. Регулярно бере участь в конференціях і є сертифікованим фахівцем Google Analytics і Google Ads. 

Ірина Балашова обійняла посаду Client Service Director і відповідатиме за високу якість послуг і зростання показників рентабельності бізнесу. Також в зоні уваги - програма навчання для нових акаунтів і розвиток digital експертизи в команді client service.

Ірина має 4-річний досвід роботи в маркетингових агентствах. Починала кар'єру в УАДМ (Українська асоціація директ-маркетингу), де займалася організацією досліджень ринків поштової логістики та e-commerce. Керувала проектами в сфері inbaund- і email- маркетингу, брала участь в розробці та просуванні маркетингових стратегій клієнтів в агентстві комплексних маркетингових рішень OSDirect. 

«У 2017 ми починали невеликим відділом і за рік iProspect Ukraine виріс до 38 осіб. Наш стрімке зростання відбувається завдяки першокласній команді та персональному внеску Ірини та Євгенії в успіх спільної справи. Прийшов час нових призначень і ключові позиції займають мої колеги, які виросли всередині агентства і володіють необхідними компетенціями», – прокоментував CEO iProspect Ukraine Олександр Тисменецький.

Нагадаємо, компанія Dentsu Aegis Network Ukraine запустила агентство performance-маркетингу iProspect Ukraine в жовтні 2017 року. Воно спеціалізується на послугах платної пошукової реклами (Paid Search), роботі з органічним трафіком (SEO), конверсійних медійних кампаніях (Performance Media), а також Mobile User Acquisition кампаніях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2669
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду