«1+1 медіа» запустила платну підписку на свій контент

«1+1 медіа» запустила платну підписку на свій контент

11 Грудня 2018
2704
11 Грудня 2018
16:34

«1+1 медіа» запустила платну підписку на свій контент

2704
Група «1+1 медіа» відкрила доступ до перегляду власного контенту за платною підпискою для користувачів мобільного додатку 1+1 International . Про це повідомляє прес-служба групи.
«1+1 медіа» запустила платну підписку на свій контент
«1+1 медіа» запустила платну підписку на свій контент

«1+1 медіа» планувала це зробити ще з 1 листопада. У додатку доступні як розважальні шоу та мультфільми, так і випуски новин, ток-шоу, а також документальні стрічки. Відео в додатку транслюється без реклами, 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Передплата на місяць коштує $1,99, на три місяці – $2,99, а на рік – $9,99. Як повідомляє прес-служба, за останні півроку додаток 1+1 International було завантажено 50 тисяч разів. Сьогодні додаток найактивніше використовують українці в таких країнах, як Польща, Чехія, Португалія, США, Канада та Німеччина.

Додаток розрахований для користувачів смартфонів та планшетів з операційними системами IOS та Android з технологією виводу відео на великий екран – AirPlay та Chromecast, а також Apple TV. Завантажити 1+1 International можна в онлайн-магазинах AppStore та GooglePlay.

«Монетизація 1+1 International – це наш перший досвід у роботі з моделлю платної підписки. Наразі ми посилено працюємо над тим, щоб збільшити частку лояльних глядачів, які готові платити за перегляд контенту», – сказала директорка діджитал-напрямку «1+1 медіа» Анна Ткаченко.

Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих каналів «1+1 медіа», наголосила на тому, що закордоном культура споживання платного контенту вже давно сформована: «Тому для населення, що там проживає, в тому числі й наших співвітчизників, відмовитись від реклами та отримати доступ до якісного контенту за доступну ціну – це потрібна та цінна пропозиція».

Раніше в інтерв’ю «Детектору медіа» Анна Ткаченко повідомила, що наступним продуктом, доступ до якого медіагрупа продаватиме за платною підпискою, стане VOD-сервіс та однойменний додаток 1+1 video.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2704
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду