detector.media
11.12.2018 16:34
«1+1 медіа» запустила платну підписку на свій контент
«1+1 медіа» запустила платну підписку на свій контент
Група «1+1 медіа» відкрила доступ до перегляду власного контенту за платною підпискою для користувачів мобільного додатку 1+1 International . Про це повідомляє прес-служба групи.

«1+1 медіа» планувала це зробити ще з 1 листопада. У додатку доступні як розважальні шоу та мультфільми, так і випуски новин, ток-шоу, а також документальні стрічки. Відео в додатку транслюється без реклами, 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Передплата на місяць коштує $1,99, на три місяці – $2,99, а на рік – $9,99. Як повідомляє прес-служба, за останні півроку додаток 1+1 International було завантажено 50 тисяч разів. Сьогодні додаток найактивніше використовують українці в таких країнах, як Польща, Чехія, Португалія, США, Канада та Німеччина.

Додаток розрахований для користувачів смартфонів та планшетів з операційними системами IOS та Android з технологією виводу відео на великий екран – AirPlay та Chromecast, а також Apple TV. Завантажити 1+1 International можна в онлайн-магазинах AppStore та GooglePlay.

«Монетизація 1+1 International – це наш перший досвід у роботі з моделлю платної підписки. Наразі ми посилено працюємо над тим, щоб збільшити частку лояльних глядачів, які готові платити за перегляд контенту», – сказала директорка діджитал-напрямку «1+1 медіа» Анна Ткаченко.

Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих каналів «1+1 медіа», наголосила на тому, що закордоном культура споживання платного контенту вже давно сформована: «Тому для населення, що там проживає, в тому числі й наших співвітчизників, відмовитись від реклами та отримати доступ до якісного контенту за доступну ціну – це потрібна та цінна пропозиція».

Раніше в інтерв’ю «Детектору медіа» Анна Ткаченко повідомила, що наступним продуктом, доступ до якого медіагрупа продаватиме за платною підпискою, стане VOD-сервіс та однойменний додаток 1+1 video.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY