В Україні з’явилося медіа про Китай

В Україні з’явилося медіа про Китай

6 Грудня 2018
1856
6 Грудня 2018
17:05

В Україні з’явилося медіа про Китай

1856
На початку грудня в Україні запустився інформаційно-аналітичний проект SilkBridge.info. Видання публікує економічні та політичні новини Китаю
В Україні з’явилося медіа про Китай
В Україні з’явилося медіа про Китай

Про це «Детектору медіа» розказав засновник і керівник проекту Володимир Головко.

За його словами, SilkBridge.info запустила комунікаційна група «Імпульс». Медіа пише про внутрішній ринок Китаю та розраховане на ділову аудиторію.

«Я б назвав цей проект інтелектуальним, оскільки ми робимо те, чого в нас ще немає. Хаба, який збирає економічні і політичні новини про Китай, в Україні немає. Ми хочемо цю нішу зайняти», – сказав він.

За словами пана Головка, на сайті розміщується поки що 10% власного контенту.

«На сьогоднішній день, 10% –  це оригінальний контент. Ми хочемо протягом півроку дійти до 50% ... Оскільки ми зараз працюємо в форматі "інфобоксу", то поки беремо той контент, який знаходимо. Найближчим часом наша задача зробити акцент на оригінальному контент і рекламі», – додав він.

Команда видання ще не сформована. Наразі постійно працюють два журналісти, пан Головко виконує функції головреда.

Нагадаємо, 20 листопада інформаційно-аналітичний центр «ГМК Центр» запустив медіа-портал GMK Center, який пише про металургію та промисловість в Україні та світі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1856
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду