Razom communications повідомляє про нове призначення

Razom communications повідомляє про нове призначення

21 Березня 2018
1514
21 Березня 2018
13:01

Razom communications повідомляє про нове призначення

1514
На позицію Business Efficiency Lead україно-британської комунікаційної компанії razom communications призначено Світлану Степанюк.
Razom communications повідомляє про нове призначення
Razom communications повідомляє про нове призначення

Про це повідомила прес-служба razom communications.  

У медіа-баїнгу Світлана працює понад 14 років, спеціалізується на стратегічному бізнес-консалтингу й супроводі компаній у впровадженні змін. До команди трансформації razom communications приєдналася у грудні 2017 року, йдеться в повідомленні.

Завданням Світлани є зробити модель роботи підрозділу трейдингу (баїнгу) в холдингу прозорою та зрозумілою для клієнтів, впровадити мережеві технології закупівель, вибудувати партнерські відносини й підвищити якість закупівель для клієнтів.

«Складність системи ціноутворення в деяких медіа, непрозорість процесів закупівлі для клієнтів – основні проблеми на ринку. razom communications як україно-британська група повністю розділяє європейський підхід до прозорості закупівель», – коментує CEO razom communications Дарія Кабанова.

Довідка

razom communications - україно-британська комунікаційна компанія, яка поєднує креативні агенції THINKMcCANN і FCB Kyiv, комунікаційні медіа-агенції Initiative, UM (Universal McCann) і Havas Media Ukraine.

Стратегічні міжнародні партнери razom communications – Interpublic Group (IPG) і Havas Worldwide.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1514
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду