Газету Kyiv Post залишає генеральний директор

Газету Kyiv Post залишає генеральний директор

9 Лютого 2018
2497
9 Лютого 2018
15:27

Газету Kyiv Post залишає генеральний директор

2497
З 1 березня Люк Шеньє залишає посаду генерального директора (CEO) англомовної української газети Kyiv Post, щоб заснувати власне рекламне агентство.
Газету Kyiv Post залишає генеральний директор
Газету Kyiv Post залишає генеральний директор

Про це повідомляє Kyiv Post.

Головний редактор Браян Боннер тимчасово виконуватиме обов’язки операційного директора і директора з персоналу та бюджету, доки газета шукає нового генерального директора для нагляду за стратегіями продажів, маркетингу та диджитал, повідомив видавець Kyiv Post Мохаммад Захур. Комерційним директором у виданні залишається Олена Невмержицька.

За словами пана Захура, пошуки нового генерального директора будуть відкритим змаганням із залученням хедхантингтової агенції. Виданню потрібен підкований у діджиталі лідер з відмінними знаннями у продажах і маркетинговими навичками, який цінує незалежність журналістики, що слугує інтересам суспільства.

Канадієць Люк Шеньє працював директором Kyiv Post із серпня 2016 року. На цій посаді він замінив Наталію Бугайову, яка більше року була генеральним директором видання аж до свого переїзду в США наприкінці грудня 2015 року. До приходу в Kyiv Post Люк Шеньє працював в українському рекламному бізнесі.

Нині в газеті Kyiv Post працює 40 співробітників, у тому числі 26 – у новинному відділі, а 14 – у комерційному підрозділі.

Фото: Kyiv Post

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду