«Новое время» випустить до Нового року спецпроект з The Economist

«Новое время» випустить до Нового року спецпроект з The Economist

2 Грудня 2017
3124
2 Грудня 2017
11:34

«Новое время» випустить до Нового року спецпроект з The Economist

3124
Головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич повідомив, що його видання в цьому році вперше зробить спільний проект з британським журналом The Economist під назвою «Світ в 2018 році».
«Новое время» випустить до Нового року спецпроект з The Economist
«Новое время» випустить до Нового року спецпроект з The Economist

Про це він написав у своєму Facebook.

«У цьому номері політики, бізнесмени і візіонери дають прогноз про те, що буде відбуватися в світі в наступному році. Тут я приаттачив обкладинку оригінального британського номера. Тут і МакКейн, і Нетаньяху, і Навальний, і мер Токіо і керуючий Гонконгу і багато інших. Анонси найважливіших подій в політиці, світовій економіці, науці, технологіях та культурі», - повідомив Віталій Сич.

За його словами, номер буде складатися з мінімум 140 сторінок в порівнянні зі звичайними 68 сторінками журналу «Новое время».

«Велика його частина буде складатися з міжнародного контенту The Economist, але буде і чимала українська прогнозна частина. Про неї писатимуть наші журналісти і колумністи - Ярослав Грицак, Іван Міклош, Андерс Аслунд, Павло Шеремета, Наталія Яресько, Білл Тейлор, Віктор Андрусів, Анатолій Амелін, Лілія Шевцова, Павло Казарін, Влад Рашкован і десятки інших», - зазначив він.

Номер вийде 22 грудня.

«Мені здається, важливо і цікаво говорити не тільки про українські політичні баталії, а й про те, куди рухається весь світ і яке місце в ньому займемо ми. І бажано це розуміти заздалегідь, а не впізнати про своє місце постфактум», - підкреслив головред.

Нагадаємо, головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич повідомив, що з нового року головною редакторкою сайту «Новое время» буде Юлія МакГаффі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3124
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду