detector.media
02.12.2017 11:34
«Новое время» випустить до Нового року спецпроект з The Economist
«Новое время» випустить до Нового року спецпроект з The Economist
Головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич повідомив, що його видання в цьому році вперше зробить спільний проект з британським журналом The Economist під назвою «Світ в 2018 році».

Про це він написав у своєму Facebook.

«У цьому номері політики, бізнесмени і візіонери дають прогноз про те, що буде відбуватися в світі в наступному році. Тут я приаттачив обкладинку оригінального британського номера. Тут і МакКейн, і Нетаньяху, і Навальний, і мер Токіо і керуючий Гонконгу і багато інших. Анонси найважливіших подій в політиці, світовій економіці, науці, технологіях та культурі», - повідомив Віталій Сич.

За його словами, номер буде складатися з мінімум 140 сторінок в порівнянні зі звичайними 68 сторінками журналу «Новое время».

«Велика його частина буде складатися з міжнародного контенту The Economist, але буде і чимала українська прогнозна частина. Про неї писатимуть наші журналісти і колумністи - Ярослав Грицак, Іван Міклош, Андерс Аслунд, Павло Шеремета, Наталія Яресько, Білл Тейлор, Віктор Андрусів, Анатолій Амелін, Лілія Шевцова, Павло Казарін, Влад Рашкован і десятки інших», - зазначив він.

Номер вийде 22 грудня.

«Мені здається, важливо і цікаво говорити не тільки про українські політичні баталії, а й про те, куди рухається весь світ і яке місце в ньому займемо ми. І бажано це розуміти заздалегідь, а не впізнати про своє місце постфактум», - підкреслив головред.

Нагадаємо, головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич повідомив, що з нового року головною редакторкою сайту «Новое время» буде Юлія МакГаффі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY