Син Миколи Баграєва став прямим власником «Мелодія FM»

Син Миколи Баграєва став прямим власником «Мелодія FM»

9 Жовтня 2017
3739
9 Жовтня 2017
17:59

Син Миколи Баграєва став прямим власником «Мелодія FM»

3739
Син народного депутата минулих скликань Миколи Баграєва Руслан Баграєв став прямим власником і, відповідно, кінцевим бенефіціаром радіомережі «Мелодія FM». Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «ТРК “Радіо Кохання”» (юридична особа радіостанції) внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 5 жовтня.
Син Миколи Баграєва став прямим власником «Мелодія FM»
Син Миколи Баграєва став прямим власником «Мелодія FM»

Раніше співвласниками ТОВ «ТРК “Радіо Кохання”» були ТОВ «Юкрейн медіахолдинг» (99%) і Олег Дорофеєв (1%). При цьому ТОВ «Юкрейн медіахолдинг» належала Руслану Баграєву, який був вказаний у ліцензійних документах радіостанції як пов’язана особа.

Відтепер співвласниками ТОВ «ТРК “Радіо Кохання”» стали Руслан Баграєв (99%) і Олег Дорофеєв (1%). До нового бланку ліцензії Нацрада також вписала кінцевого бенефіціара радіостанції – Руслана Баграєва.

Розширився також склад пов’язаних осіб: тут перелічено директора ТОВ «ТРК “Радіо Кохання”» Тетяну Фролову, членів родини Руслана Баграєва та всі компанії, якими він володіє: ТОВ «Радіо Всесвіт», ТОВ «Радіо Тернопіль», ТОВ «Мьюзікрадіо», ПрАТ «ТРК “Віко”», ТОВ «ТРК “Радіо-артіль”», ПП «Студія – ВТВ», Українська корпорація телебачення і радіомовлення «ЮТАР», ТОВ «ТРК “Чарівний світ”», ПП «ТРК “Атолл”», ПП «ТРК “Арт”», ТОВ «ТРК “Онікс”», ТОВ «Юкрейн медіахолдинг».

Нагадаємо, що радіомережа «Мелодія FM» входить до складу радіохолдингу «ТАВР медіа», співвласниками якого є Микола Баграєв і Віктор Пінчук.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду